ASOCIJACIJA PODUZETNIKA HERCEGOVINE: Mostaru se ukazala prilika koju ne smije prokockati

Vrijeme:1 min, 17 sec

 

– Uspostava nove vlasti u Mostaru pruža priliku ovom gradu da jednoga dana ponovno postane poseban, ali ovoga puta u pozitivnom smislu. Mostar kojeg su dosad nazivali ‘grad slučaj’ mora iskoristiti sadašnji trenutak kako bi izbjegao sudbinu gradova koji umiru, priopćeno je iz Asocijacije poduzetnika Hercegovine, a prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Podsjećaju da je Asocijacija poduzetnika Hercegovine uoči održavanja izbora u Mostaru javno poručila kako u radu nove gradske vlasti naglasak treba biti na ekonomskim, komunalnima i razvojnim pitanjima.

-S obzirom na činjenicu da će nova gradska administracija vrlo brzo započeti s realizacijom svog četverogodišnjeg programa rada, želimo izraziti nadu da će težište aktivnosti biti na obnovi paradigme Grada i trasiranju puteva za bolji život građana, priopćeno je.

Ponavljaju kako Asocijacija poduzetnika Hercegovine ostaje vjerna svome stavu iz predizbornog perioda u kojem su, kako napominju, kazali da žele biti partner novoj vlasti, prije svega u savjetodavnom smislu, i to na planu razvojne strategije i stvaranja boljih poslovnih uvjeta za potencijalne investitore.

“Iako nije idealna poziciji iz koje nova gradska vlast, na čelu s gradonačelnikom dr. Kordićem, započinje svoj rad, svako oklijevanje i odlaganje poduzimanja važnih poteza, učinit će situaciju u gradu kompleksnijom i težom, a samim tim i rješavanje nagomilanih problema teže će se realizirati”, priopćeno je.

Poručili su novoj vlasti da bude ustrajna i realna.

“Kao poduzetnici, koji u svome svakodnevnom djelovanju uvijek tragaju za novim i boljim rješenjima, možemo samo poručiti novoj gradskoj vlasti – budite ustrajni i realni, imat ćete podršku mnogih, a onda ništa nije nemoguće”, priopćeno je.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori