LUKA MODRIĆ Navijači i treći mjesec u nizu proglasili Modrića najboljim

Vrijeme:1 min, 10 sec

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (35) izabran je treći mjesec zaredom za najboljeg igrača Real Madrida u internetskom glasanju kojeg organizira španjolska pivovara Mahou, izvijestio je klub u četvrtak.

Modrić, 35-godišnji vezni igrač, dobio je malu crveni statuu u obliku slova M za svoje nastupe u siječnju. Nagradu “Igrač pet zvjezdica Mahua” bio je dobio i u prosincu te studenom.

– Još jednom želim zahvaliti ljudima na podršci i na tome što sam im drag. Jako sam zadovoljan zbog ove nagrade – izjavio je Modrić koji je u siječnju odigrao pet od ukupno šest utakmica za Real Madrid.

– Iza nas je doista dobar tjedan tijekom kojeg smo ostvarili tri važne pobjede. Osim toga, dobro smo igrali, posebno u posljednje dvije utakmice protiv Getafea i Valencije. Želimo nastaviti ovim putem – dodao je.

Aktualni španjolski prvak Real Madrid slavio je s 2-1 protiv Huesce te s po 2-0 protiv Getafea i Valencije. Nalazi se na drugom mjestu u prvenstvu sa šest bodova manje i utakmicom više od vodećeg Atlético Madrida.

Modrić je ove sezone nastupio u 29 utakmica prilikom čega je zabio 4 gola i upisao dvije asistencije. Nada se produženju ugovora koji mu istječe 30. lipnja.

“Čestitamo Modriću na osvojenom priznanju za siječanj a vama na glasanju”, priopćila je kompanija Mahou preko Twittera. Ona svaki mjesec ponudi nekoliko igrača svakog kluba za glasanje preko interneta.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori