POLITIKA Naša Europa, naš izbor

Vrijeme:1 min, 33 sec

 

 

Ljevičarski ideolozi, a posebno Otvoreno društvo milijardera Georgea Sorosa, zgroženi su mogućnošću da Italija izabere pro-life političara da vodi državu.

Na očaj ih je potaknula ostavka talijanskog premijera Giuseppea Contea, koji sada ostavlja prazni prostor koji bi mogao popuniti katolički političar Matteo Salvini. Soros je uložio puno vremena i truda pokušavajući u Italiji pobačajem smanjiti natalitet, a istodobno je preplaviti migrantima iz Libije i drugih krajeva.

Kada je svojedobno Salvinija u vladi zamijenio Conte, Conte je stao pokraj njega i osudio one koji se u javnosti koriste vjerskim predmetima, što je Salvinija potaknulo da pred kamerama poljubi svoju krunicu.

 

 

Ljevičarski mediji žalili su se da je 2018. Salvinijeva stranka Lega „ljudima otežala razvod”. Osuda je čak uslijedila kada je Lega podržala pro-life događaj poput Svjetskog kongresa obitelji u Veroni 2019. godine. Prema njihovim vlastitim riječima, „zastrašujuće je” što Salvini kaže da stoji „u obrani života, uvijek”. Salvinia se, također, kritizira zbog njegove tvrdnje da se „tablete za pobačaj dijele bilo kome na ulici”.

Promidžbeni napisi u medijima, nevjerojatni su. Evo samo jednog citata:

„Budući da su centri protiv pobačaja već brojniji od pružatelja usluga pobačaja te se gomilaju prepreke za pristup zakonski dopuštenim medicinskim prekidima trudnoća, Talijani na mnogo načina već žive u ‘Italiji budućnosti’ o kojoj Salvini sanja. Ne možemo mu dopustiti da ovakvo stanje još pogoršava.”

Moguće je da Soros i ljevica već osjećaju kao da su im Poljska i Mađarska gotovo izgubljene te da bi sada Italija mogla slijediti isti put. Da su najgori neprijatelj Europe, kompliment je katolicima i pro-liferima u onim zemljama koje su im stvorile takav strah.

Zar ne bi li bilo divno kada bismo mogli pobaciti globalizam, umjesto nerođene djece?

Naša Europa, naš izbor.

 

Quo vadis Croatia/https://www.quovadiscroatia.com/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)