(VIDEO) Sramotan potez: Messi izgubio živce i udario protivnika

Vrijeme:1 min, 32 sec

Bilbao je uzeo Superkup, ali večer je pripala Lionelu Messiju. Ne događa se svaki dan da po mnogima najbolji igrač svijeta dobije crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača i to prvi u dresu Barcelone!

Nogometaši Athletica Bilbaa pobjednici su ovosezonskog španjolskog Superkupa nakon što su u finalu u nedjelju u Sevilli svladali Barcelonu s 3-2 (2-2, 1-1) nakon produžetka u ludoj utakmici.

Barcelona je vodila s 1-0 i 2-1 golovima Griezmanna iz 41. i 77. minute, no Bilbao je uspio izjednačiti prvo preko preko De Marcosa u 42. pa Villalibrea u 90. minuti, da bi u dodatnih 30 minuta Inaki Williams golom u 93. osigurao preokret i trofej baskijskoj momčadi.

Za Athletic je ovo treći naslov u Superkupu, nakon 1984. i 2015. godine, a do njega je stigao svladavši u polufinalu u četvrtak Real Madrid te u finalu Barcelonu. Sjajan uspjeh baskijske momčadi, a Ronald Koeman još je jednom ostao kratkih rukava i propustio osvojiti prvi trofej s Barcelonom.

No, večer je svakako pripala Lionelu Messiju. Ne događa se svaki dan da po mnogima najbolji igrač svijeta dobije crveni karton i to zbog udaranja protivničkog igrača!

Ustvari, Messi je, nevjerojatno, dobio prvi crveni karton u dresu Barcelone! U 752 nastupa za ‘blaugranu’ nikada u karijeri nije dobio dva žuta kartona iako ih je skupio 78, a niti jednom mu sudac nije pokazao izravni crveni karton. Sve do večeras kada je izgubio živce i pljusnuo suparnika.

Nakon provjere VAR-a u 120+1′, sudac Jesus Gil Manzano postao je prvi u Španjolskoj koji je isključio Messija!

Što se tiče Argentine, Messi je u dresu nacionalne vrste dva puta pocrvenio – jednom u Copa Americi protiv Čilea i jednom u prijateljskoj utakmici protiv Mađarske na svojem debiju za reprezentaciju.

https://twitter.com/i/status/1350933544072335363

Bild.ba/https://www.bild.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)