Dom naroda FBiH osigurao pomoć stradalom stanovništvu u Hrvatskoj, novčana sredstva izdvojili zastupnici klubova hrvatskoga i srpskoga naroda

Vrijeme:47 sec

Dom naroda Parlamenta Federacije BiH osigurao je konkretnu pomoć nastradalim u područjima Republike Hrvatske koju je ovih dana pogodio razorni potres, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Novčana sredstva izdvojili su zastupnici klubova hrvatskog i srpskog naroda u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH.

Klub Hrvata na račun Caritasa Biskupije Mostar – Duvno i Trebinje – Mrkan, uplatio je novčani iznos od 6.000 KM, a Klub izlaslanika iz reda srpskog naroda na isti je račun uplatio pomoć od 5.000 KM.

Cjelokupan iznos stradalom stanovništvu u Hrvatskoj će dalje proslijediti Caritas Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije. Iz Doma naroda naglašavaju kako je u pitanju prva od niza planiranih akcija pomoći u potresima stradalom stanovništvu Republike Hrvatske, a predsjedatelj ovog doma Tomislav Martinović, uz sućut i iskreno suosjećanje s nastradalim, pozvao je sve koji su u mogućnosti da pomognu unesrećenima kako bi se lakše izborili sa materijalnim posljedicama razornog potresa, priopćeno je iz Federalnog parlamenta.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)