Središnja Bosna poput Sjeverne Koreje: “Tko je poslao specijalce na našu djecu na Božić?”

Vrijeme:1 min, 3 sec

 

Ovdje je na sceni klasični “sjevernokorejski” model gdje je “velikanima” dozvoljeno sve, a na običnom čovjeku se trenira strogoća.

Još uvijek nema službenog očitovanja o sinoćnjim “božićnim racijama” diljem Središnje Bosne, i sumnjamo da će itko od političkih dužnosnika pronaći hrabrost i objasniti stanovnicima kako je moguće održavati predizborne skupove, kako je moguće da se svakodnevno politički dužnosnici naslikavaju s “čašicom u ruci”, a onda nam na Božić pošalju specijalce.

I da se razumijemo, nije ovo nikakvo zagovaranje nepoštivanja mjera, jer mjere su tu donesene s razlogom i stajališta smo kako ih treba provoditi, bez obzira na to što netko mislio o njima, piše Centralna.ba.

Ovdje je na sceni klasični “sjevernokorejski” model gdje je “velikanima” dozvoljeno sve, a na običnom čovjeku se trenira strogoća. Ovdje je problem i simbolike jer ne znamo kojem pametnjakoviću je palo na pamet slati specijalce na Božić kada su postojale mnoge blaže metode da se sve ovo primijeni, no potrebno je imati principe.

Dobili smo toliko poruka, toliko je ogorčenje građana, prije svega Hrvata, jer su suočeni s još jednim pritiskom na sam Božić, ali i razočarani što ne postoji politika koja bi stanovnike Središnje Bosne štitila od ovakvih stvari, dodaje Centralna.ba.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)