PLENKOVIĆ U VIDEO PORUCI: Potpora dr. Mariju Kordiću, vjerujemo u pobjedu HDZ BiH na izborima u Mostaru

Vrijeme:1 min, 5 sec

Hrvatski premijer i predsjednik HDZ Andrej Plenković uputio je poruku pred izbore u Mostaru, te dao punu potporu HDZ BiH i nositelju liste ove stranke za Gradsko vijeće Mostara dr. Mariu Kordiću, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

“Uoči izbora u nedjelju, 20. prosinca, kada Mostarci nakon 12 godina biraju novo Gradsko vijeće, želim kazati kako je to dobro za demokratski legitimitet novih vijećnika, dobro za budućnost Mostara – multikulturnog grada, važnoga grada u Bosni i Hercegovini; političkog, gospodarskog, znanstvenog, kulturnog i sportskog sjedišta.

Želim da ovi izbori proteknu u najboljem redu i zaokruže Lokalne izbore u Bosni i Hercegovini, kazao je Plenković u videoporuci.

Kao predsjednik Hrvatske demokratske zajednice ovim putem želim uputiti potporu našoj sestrinskoj stranci – HDZ-u Bosne i Hercegovine, koja na ovim izborima ide s kandidatom za gradonačelnika dr. Mariom Kordićem. Njemu i njegovim kolegama kandidatkinjama i kandidatima želim dati punu potporu.

Vjerujem da će nakon kampanje dobiti snažnu podršku od Mostaraca i da će zajedno s drugima voditi Grad u putu razvoja – i gospodarskoga, i socijalne uključenosti i boljeg života svih ljudi u Mostaru. Želim vam da izbori prođu dobro i da nakon nedjelje Grad dobije novo Vijeće i, naravno, novoga gradonačelnika. Potpora Mariu Kordiću i HDZ-u Bosne i Hercegovine”, poručio je premijer Hrvatske i predsjednik HDZ-a.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori