Evo gdje gledati Hrvatice protiv Francuskinja u borbi za finale!

0

 

Otišle su na Euro tiho, a čak je sam izbornik Šoštarić rekao da se potajno nadao drugom krugu. A sad su u polufinalu! I imat će najveću podršku na krilima koje će loviti finale.

Toliko lijepo zvuči da možemo to još sto puta ponoviti: Hrvatska je u polufinalu Eura! Čudo i najveću senzaciju u povijesti hrvatskog rukometa napravile su rukometašice koje su potpuno tiho i nečujno otišle na Europsko prvenstvo u Danskoj pa u posljednjem kolu drugog kruga po prvi put pobijedile Njemačku (23-20).

Cijela Hrvatska obožava rukometašice koje su uljepšale ova teška vremena i nevjerojatnim čudom namamile da rukometna groznica počne već u prosincu. Ponizne, skromne i stalno nasmiješene, kakve jesu, zaslužile su sve ovo što im se događa, ali isto tako su i svi Hrvati zaslužili gledati kako rukometašice pišu povijest.

Hrvatska će za nedjeljno finale igrati u Herningu u petak od 18 sati protiv braniteljica naslova Francuskinja. U drugom polufinalu sastaju se Norveška i Danska (20.30). Utakmica za broncu je u nedjelju od 15.30, a od 18 sati finale.

HRT je još ranije najavio kako će pokušati otkupiti završnicu Eura ako se rukometašice tamo plasiraju, a sad su u tome i uspjeli. Tako će hrvatska državna televizija prenositi završnicu Europskog rukometnog prvenstva.

Sve će početi u 17 sati i 30 minuta emisijom ususret utakmici, a u 18 sati slijedi prijenos polufinala između Hrvatske i Francuske. Također od 20 i 30 prenosit će drugu polufinalnu utakmicu između Norveške i Danske, kao i utakmicu za treće mjesto te finalnu utakmicu, prenose 24sata.hr.

 

https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara