CRNJAC ZA HMS: Čedo otkrio planove pseudograđanskih i bošnjačkih stranaka u Mostaru

Vrijeme:1 min, 6 sec
U videu koji se širi društvenim mrežama, možemo čuti kako srbijanski političar Čedomir Jovanović tijekom gostovanja na FTV-u do u detalje iznosi planove bošnjačkih i probošnjačkih stranaka u BiH na lokalnim izborima u Mostaru, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

„Imate Koaliciju za Mostar koja je pomirila neke politike koje su do sada bile nepomirljive. Na jednoj listi su i Bakir i Komšić, a napravili su u Mostaru dogovor s Našom strankom i SDP-om za neke izborne jedinice. Ono što se nije moglo dogoditi u Sarajevu, dogodilo se u Mostaru“, rekao je Jovanović za Dnevnik D Federalne televizije nakon čega ga je novinar prekinuo uz opasku da “ne smiju o Mostaru”.

Novinar i politički komentator Ivan Crnjac kaže u izjavi za HMS kako je Jovanović napokon ispao politički koristan.

“Riječ je o političaru koji godinama ne prelazi praga. On praktično gradi karijeru na glumljenju opozicije u Srbiji, a isto tako bude i Vučićev pulen kada to zatreba. Međutim, to je nevažno. Ovdje se jako važnim pokazalo to što je napokon ispao politički koristan. Pokazao je, naime, Hrvatima u Mostaru koji su planovi pseudograđanskih i bošnjačkih stranaka za ovladavanje gradskim vijećem”, rekao je Crnjac.

Dodao je i “kako se to ranije znalo, ali da je dobro da se objelodanilo baš sada, u osvit izbora”.

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)