MILE PRPA: Hrvatska nacija vapi za Vladom nacionalnog spasa

Vrijeme:1 min, 54 sec

 

Lažni moral hrvatskih političara doveo je Hrvatsku na sam rub masovne mrtvačnice. Iracionalno, počesto i antinarodno ponašanje visokih dužnosnika hrvatske vlasti, iz dana u dan guraju Hrvatsku na stranputicu, koju plaća jezivom cijenom dnevno s nekoliko desetaka mrtvih. Sva zvona trebaju zazvoniti na opću uzbunu naroda.

Narod je pred smrtnom opasnosti, a državi prijeti rasulo. Kuća gori, a političke babetine se češljaju i svađaju, ili se skrivaju iza tobož demokratskih političkih poteza i posebne umišljenosti dužnosnika u svoje poslanje, da sve štima u državi sve dotle je dobro ako njima ide u prilog.

Totalno je uništeno pravosuđe, zdravstvo pred potpunim kolapsom, kamioni svakodnevno krcati mrtvačkim lijesovima, odvoze ih u nepoznatom pravcu i tamo negdje se ili spale ili zakopaju, bez ikakve oznake groba gdje se koji mrtvac nalazi. Gospodarstvo je opasno urušeno. Zavladalo je u narodu strah i beznađe.

Cijela Hrvatska je mrtvačnica kakvu povijest ne pamti. Najlošiji smo u svijetu u borbi protiv koronavirusa. Narod je u silnom strahu i izbezumljen ne zna kako bi reagirao. Državna mafija je preuzela vlast na svim razinama, poput hobotnice.

Golema tragedija se nalazi pred Hrvatskom državom i hrvatskom nacijom. Kako je zaustaviti, to nije moguće postići s ljudima koji su do toga doveli, već isključivo stručni i visokomoralni ljudi i domoljubi. Ali takvima se već desetljećima neda državno kormilo u njihove ruke.

Prestrašno je gledati prema bolnicama koje se pretvaraju u mrtvačnice krcate mrtvih. Ne samo da treba smijeniti sve te visoke dužnosnike, već zatražiti i kaznenu odgovornost. Pratimo samo strah najmlađih i školske djece. Tisuće obitelji plaču za svojim mrtvima, svi zavijeni u crno.

Dok se to događa, “hrvatska” televizija ponaša se kao da je sve u najboljem redu,  kao da je to što se događa kao neki igrokaz, kazališna komedija. Postalo je posve bjelodano da su vlastodršci spremni braniti svoju političku poziciju i preko tisuća mrtvih!!!  Mrtvački ples je odsjaj u njihovim zabezeknutim licima. Kao ples mrtvih pjesnika. Nigdje se ne vidi i ne izriče ni pijetet ni sućuti njihovim uplakanim obiteljima. Političarima – sramite se!

“Sloboda naroda” se najčešće gubi zbog zabluda njegovih političara. Nitko tako olako ne prepušta sudbinu naroda kao nedozreo i neodgovoran političar. Političar koji nije spreman žrtvovatii svoj vlastiti život za svoj narod neka i ne ulazi u politiku. (Codex moralis Croaticum)

Mile Prpa/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)