Joe Biden bi bio katastrofa za nerođene pri Ujedinjenim narodima

Vrijeme:3 min, 10 sec

 

 

Biden je okružen najradikalnijim ljudima s kojima smo se ikad suočili, a imat će punu podršku birokracije UN-a i američke vlade, koja je protekle četiri godine provela radeći protivno željama predsjednika Trumpa.

Predsjednički izbori u SAD-u još nisu okončani. Ali kampanja je gotova pa sada možemo otvoreno govoriti o mogućim posljedicama ako demokratski kandidat Joe Biden zaista pobjedi.

Administracija Biden-Harris bila bi potpuna katastrofa za nerođenu djecu, vjersku slobodu i obitelj. Bila bi daleko gora od Clintonove, koja je bila grozna, i Obamine, koja je bila još gora!

Evo što bi budući predsjednik Biden odmah učinio.

Uklonio bi SAD iz Ženevske deklaracije o konsenzusu koju su SAD vodile i koja točno kaže da pobačaj nije ljudsko pravo, a zakoni koji to reguliraju moraju odrediti suverene države. Biden će vršiti pritisak na druge vlade da izuzmu svoja imena iz deklaracije i na druge vlade da se ne pridruže konsenzusu.

Budući predsjednik Biden odmah će započeti financiranje inozemnih udruga koje izvode i promiču pobačaj. Kao što dobro znamo, takozvana politika Mexico Citya zabranjuje ovu praksu. Štoviše, predsjednik Trump proširio je ovu politiku ne samo na proračun za planiranje obitelji nego na cjelokupni globalni zdravstveni proračun. Sve će to nestati, a SAD će se vratiti praksi financiranja skupina koje ciljaju na nerođene bebe u zemljama u razvoju.

Budući predsjednik Biden nastavit će financirati UN-ov Populacijski Fond, glavni pokretač pobačaja u zemljama u razvoju. Republikanski predsjednici u prošlosti običavali su obustaviti financiranje zbog sudjelovanja u uspostavljanju brutalne kineske politike jednog djeteta koja je rezultirala milijunima prisilnih pobačaja.

Budući predsjednik Biden počet će gurati pobačaj u dokumentima UN-a pod izrazom “reproduktivno zdravlje”. Jedno od najponosnijih postignuća pokreta za život jest što smo ponovno učinili taj izraz kontroverznim. Trumpova administracija obvezala se ukloniti pojam, zamijeniti ga ili usko definirati. Nadalje, druge su vlade slijedile vodstvo SAD-a. Biden će se pridružiti Europskoj uniji i glavnim UN-ovim agencijama u vršenju pritiska da se pobačaj proglasi ljudskim pravom i prisiljavanju tradicionalnih društava po svijetu da ga prihvate. Za Ljevicu, pobačaj je praktički vjerski sakrament.

Budući predsjednik Biden potaknut će pobačaj kao dio humanitarnog zakona, inače poznatog kao ratni zakon. Učinit će to kroz Vijeće sigurnosti UN-a, gdje ga je predsjednik Trump stopirao tijekom protekle četiri godine. To će biti bez presedana i vrlo opasno za žene u ratnim područjima. To će abortus postaviti na vrlo visoku razinu u međunarodnom pravu.

Budući predsjednik Biden nastavit će s praksom promoviranja LGBT agende, uključujući pritisak na siromašne zemlje da usvoje ovu radikalnu politiku koja vrijeđa većinu ljudi na svijetu. Biden će potaknuti i ono što je poznato kao “sveobuhvatno obrazovanje o seksualnosti”, što je kurikulum seksualne revolucije. Samo bih istaknuo da je UN-ov pokret za život prije preživio takve napade. Preživjeli smo Clintonove godine. Preživjeli smo Obamine godine. Koliko god se trudili, pobačaj još uvijek nije dio međunarodnog prava. Seksualna orijentacija i rodni identitet nisu dio međunarodnog prava. Obitelj je još uvijek definirana bračnim savezom muškaraca i žene. Preživjet ćemo i tipove kao što su Joe Biden.

Međutim, ovo je upozorenje. Biden je okružen najradikalnijim ljudima s kojima smo se ikad suočili, a imat će punu podršku birokracije UN-a i američke vlade, koja je protekle četiri godine provela radeći protivno željama predsjednika Trumpa.

Predstoje mračni dani ako se konačno, službeno utvrdi da je Joe Biden pobijedio na ovim izborima.

Moramo se pripremiti.

Austin Ruse, voditelj Centra za obitelj i ljudska prava (Center for Family and Human Rights; C-Fam)

C-Fam osnovan je u ljeto 1997. godine kako bi pratio i utjecao na rasprave o socijalnoj politici u Ujedinjenim narodima i drugim međunarodnim institucijama.

IZVOR

https://c-fam.org/friday_fax/editorial-biden-would-be-a-disaster-for-the-unborn-at-the-un/

 

Quo vadis Hrvatska/https://www.quovadiscroatia.com/Hrvatsko nebo

 

Odgovori