Luka Mišetić: Ako je Dejan Jović samo ‘hvalio’ VL, zašto je obrisao tweet o Hrvatskoj na kojem piše da je Hrvatska propali projekt?

Vrijeme:1 min, 39 sec

 

 

I naravno, ćelavi Jović plasira ovakav sadržaj upravo na dane velike tuge i pogibelji u Gradu Vukovaru koji je podnio ogromnu žrtvu od srpskog agresora…

“Dejan Jović @dejanfpzg sada pokušava spinati svoj tweet da je “Hrvatska propali projekt. Već je i sama zamisao bila retardirana i nakaradna.” Sad tvrdi da je samo “hvalio” VL. Ali ako je samo “hvalio” VL, zašto je brzo izbrisao tweet prije nego je znao da je netko uzeo screenshot?”, objavio je ugledni odvjetnik Luka Mišetić, najpoznatiji po obrani generala Ante Gotovine pred Haaškim sudom osvrćući se na objavu na Twitteru notornog Dejana Jovića.

 

 

U svom twitter statusu je Jović pohvalio Kvesića i naveo u istom, citirajući istog, da je Hrvatska koja Jovića obilato hrani svojim kunama i odobrava mu da predaje na prestižnom hrvatskom učilištu propali projekt te da je po njemu i sama zamisao bila retardirana i nakaradna. Također za Hrvatsku samostalnu i neovisnu državu navodi “da ne možete realizirati lošu zamisao i očekivati nešto dobro”, pri tom misleći na Hrvatsku.

Nitko se iz Vlade nje zapitao niti iz tzv velikih braniteljskih udruga, kao ni iz Ministarstva hrvatskih branitelja i obrane , tko je ovaj notorni lik iz mesićevsko Manolićevskih udbobajki kojima i dan danas Hrvatska predstavlja ogroman mentalni jugonostalgičarski teret. I još k tomu takav lik predaje na Hrvatskom prestižnom vojnom učilištu. Misli li Jović svojom ćelavom glavom da su za Hrvatsku u obrambenom Domovinskom ratu ginuli nevini hrvatski narod i branitelji u obrani od brutalne srbočetničke i yugofašističke agresije. Ne, to njega i slične nije briga, jer njih ova teška stradanja nisu okrznula , jer su bili dobro zabarikadirani u svojim jugonostalgičarskim ljušturama iz kojih danas s vremena na vrijeme provire bacajući otrovne strelice prema njihovom trunu u oku, nezavisnoj, samostalnoj i demokratskoj Hrvatskoj. I naravno, ćelavi Jović plasira ovakav sadržaj upravo na dane velike tuge i pogibelji u Gradu Vukovaru koji je podnio ogromnu žrtvu od srpskog agresora.

 

 

T.H./Braniteljski portal/https://www.braniteljski-portal.com/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)