BAKIROV ŠEŠELJ: Treba Čoviću uzeti Predsjedništvo i Dom naroda nakon izbora 2020. Hadžifejzović: Znači majorizirate Hrvate..

0

 

Bošnjački radikal i hrvatofob Reuf Bajrović na Face tv ponovio je kako Hrvate treba majorizirati nakon izbora 2022. – Čoviću se ne smije dati Izborni zakon. Nakon izbora 2022. treba mu uzeti Predsjedništvo i Dom naroda, kazao je trbuhozborac bošnjačke politike Reuf Bajrović.

– Znači, majorizirat ćete Hrvate, preveo je voditelj emisije Senad Hadžifejzović Bajrovićeve riječi. Ne majoriziramo mi, majorizirat će glasači, kazao je Bajrović, misleći na, u Federaciji BiH četiri puta brojnije, Bošnjačke, javlja HMS.

Bajrović koji govori ono što većina bošnjačkih političara misli, redovito dobiva udarni prostor u mnogim sarajevskim medijima, kao trbuhozborac bošnjačke hegemonističke politike, kao što ga je nekada ratni huškač Vojislav Šešelj dobivao u beogradskim, u vrijeme vladavine Slobodana Miloševića.

Bajrović je s Hadžifejzovićem pred tv auditorijem razrađivao planove o tome “što će sa Srbima” kada završe s Hrvatima i kako napraviti državu u kojoj će vladati “demokratska većina”, to jest Bošnjaci, jer je po njemu sve drugo apartheid.

Mora se priznati da je Bajrović, s crnom maskom na licu, ostavio izuzetno jak dojam na gledatelje. Doimao se kao razbojnik. Politički razbojnik. Bolesna ništarija i kukavica koja je opsjednuta mišlju o porobljavanju malobrojnih. Jednom riječju fašista par excellence, kojeg pogrešno predstavljaju kao političkog analitičara.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara