HDZ BIH: SIP BiH i Ministarstvo vanjskih poslova BIH u službi bošnjačkih stranaka u Mostaru

Vrijeme:1 min, 7 sec

Gradski odbor HDZ-a Mostar priopćio je kako se aktualno i nezakonito Središnje izborno povjerenstvo BiH bez zadrške stavilo u službu bošnjačkih političkih stranaka i bošnjačke politike majorizacije i dekonstituiranja hrvatskoga naroda na svim razinama vlasti u Federaciji BiH.

U priopćenju navode kako je to sve već mjesecima orkestrirano i dogovoreno, i dodaju da je jedan od moćnih alata bilo Ministarstvo vanjskih poslova BiH i tzv. “nelegalna i nelegitimna radna skupina za pomoć iseljeništvu u čijem sastavu su bili samo pripadnici bošnjačkoga naroda kao i Komšićeva mreža diplomatsko konzularnih predstavništava.”

-Bošnjačke političke stranke su očito složne oko proizvodnje novih Komšića i majorizacije Hrvata i na nižim razinama što čak i javno najavljuju. Nažalost neodgovorna politika pojedinaca i iz reda hrvatskih stranaka pomaže im u ostvarenju toga cilja. Je li to rade svjesno ili ne vjerojatno nećemo nikada doznati, ali neke stvari upućuju na to da su se opet pronašli neki Hrvati koji zbog privatnog interesa dovode u pitanje nacionalni interes hrvatskog naroda u Mostaru, a samim tim i u Bosni i Hercegovini – navodi se u priopćenju.

Podsjećamo, prije nekoliko dana je objavljena informacija kako je za glasovanje u Mostaru prijavljeno 2000 više Bošnjaka nego Hrvata. Očito je kako su pojedine državne institucije uvelike uključene u kampanju bošnjačkih stranaka u Mostaru i izborni proces, prenosi Pogled.ba.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)