Karolina Vidović Krišto: IZJAVE ANDREJA PLENKOVIĆA IZ BRUXELLESA – IAKO IZ BRUXELLESA – U POTPUNOSTI SU ANTIEUROPSKE

Vrijeme:1 min, 12 sec

 

 

 

Plenković ponovno u maniri bivšeg komunističkog čelnika Miloša Žanka izmišlja i optužuje sve i svakoga.

Njemu, naravno, ne pada na pamet navesti što je to sporno, konkretno, u mojim izjavama i argumentirano odgovoriti. On potpredsjednika hrvatskog sabora naziva klaunom, i izmišlja opasnost s nekakve desnice.

VEZANO

Plenković: Očekujem da uđemo u gnijezda netolerancije

Stvar je vrlo jednostavna. Plenkovića je strah uspostave vladavine prava jer kako bi onda objasnio njegov utjecaj na pravosuđe i zaštitu korupcije?

Ta korupcija koju Plenković i njegovi štite uhvatila je tolike razmjere da ju je nemoguće sakriti, te je njegov pokušaj sprječavanja da se o tome govori osuđen na propast.

Hrvatski građani naprosto više ne mogu izdržati socijalnu nepravdu i siromaštvo čiji je isključivi uzročnik korupcija. Kako bi na primjer Plenković objasnio svoju ulogu u aferi Borg? Ili svoju, te uloge ministara Marića i Ćorića u slučaju vjetroelektrane Krš-Pađene.

Usput, Plenković nastoji stvarati mit o sebi kao gentleman-u. Niti je pristojno, niti gospodski vrijeđati na osobnoj razini. Držim se Svetog Augustina: „Mrzi grijeh, a voli grješnika.“

Mene ni Plenković, ni Branko Bačić, ni ostali osobno ne zanimaju niti smetaju, nego mi smeta korupcijsko zlo koje provode i štite. Zato nikakve prijetnje ne će me zaustaviti u borbi protiv korupcije i borbu za socijalnu pravednu Hrvatsku.

Jer Pravda i vladavina prava za mene nemaju alternativu.

 

Karolina Vidović Krišto/FB/https://www.facebook.com/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)