ZASTUPNICA U SKUPŠTINI HNŽ/Stana Burić pitala Tužiteljstvo što se radi na procesuiranju odgovornih za ratni zločin nad Hrvatima Grabovice i Uzdola

Vrijeme:54 sec

Stana Burić, zastupnica HDZ-a BiH u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije na svome je Facebook profilu napisala kako je u sklopu jučerašnje rasprave upitala glavnog tužitelja Tužiteljstva HNŽ što se to radi na procesuiranje odgovornih za ratni zločin bošnjačke Armije BiH nad Hrvatima Uzdola i Grabovice koji se nalaze na području te županije.

Hrvatski Medijski Servis status Stane Burić prenosi u cijelosti:

“Na današnjoj sjednici Skupštine Hercegovačko neretvanske županije raspravljali smo o radu Tužiteljstva HNŽ-a u 2019. godini. U svome zastupničkom pitanju glavnog tužitelja HNŽ-a upitala sam za procesuiranje ratnih zločina nad Hrvatima Grabovice i Uzdola, za koje još nitko nije odgovarao.

Kao zastupnica ispred HDZ-a BiH u Skupštini Hercegovačko neretvanske županije u svome daljnjem radu nastaviti ću se zalagati za procesuiranje ratnih zločina nad Hrvatima Grabovice i Uzdola, jer je krajnje vrijeme da i ratni zločini nad Hrvatima Grabovice i Uzdola u gledaju svjetlo pravde.

Stana Burić, zastupnica ispred HDZ-a BiH u Skupštini Hercegovačko neretvanske županije”, napisala je Burić na Facebooku.

https://www.facebook.com/Stanaburic12/posts/159322029158154

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori