PREDSJEDNIK HDZ BiH/Čović se sastao s predstavnicima braniteljskih udruga i obećao pomoć projektima HVIDRA-e

0

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović obišao je danas novoobnovljene prostorije Središnjice županijskih zajednica HVIDR-e HVO HB te se sastao s članovima Udruge.

Prilikom posjete razgovarano je o funkcioniranju HVIDR-e, planovima i aktivnostima koje je Udruga prezentirala a odnose se na zaštitu sudionika Domovinskog rata, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Bilo je riječi i o problemima koji se odnose na opterećenje u radu Udruge te problemima koji nisu riješeni.

Predstavnici HVIDR-e zahvalili su Čoviću na posjeti, kao i pomoći u radu svim braniteljskim udrugama i braniteljskoj populaciji.

Predsjednik HDZ-a BiH i ovom posjetom iskazao je punu potporu aktivnostima koje HVIDR-a planira u idućem vremenu, dodaje se u priopćenju.

Čović se sastao i s vodstvom Udruge obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu HVO HB.

Tom prigodom razgovarano je o kontinuiranoj pomoći ovoj udruzi kao i obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja.

Čović je naglasio važnost dobre organizacije braniteljskih udruga, podržao je njihovo vodstvo, pozdravio aktivnosti, kao i nastojanja da uz sve raspoložive načine pomognu braniteljsku populaciju.

Na kraju sastanka dodijeljena je zahvalnica predsjedniku Čoviću za pomoć i posebnu pozornost prema braniteljima i njihovim obiteljima koji su u potrebi, stoji na kraju priopćenja za javnost HDZ-a BiH.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara