SNAŽNA PORUKA: Lovren nakon poraza: Jedan dan smo vam junaci, drugi dan p*šate po nama…

Vrijeme:56 sec

Hrvatska nogometna reprezentacija zabilježila je neslavan start u Ligi nacija. Iako gostovanja u Portugalu i Francuskoj nisu ulijevala previše nade, Vatreni se nisu nadali da će u dva susreta primiti čak osam pogodaka.

Upravo je jedan od obrambenih igrača hrvatske reprezentacije i strijelac protiv Francuske Dejan Lovren napravio kratak osvrt na svom Instagramu te istaknuo određene stvari.

“Teško je nešto pametno napisati u ne baš bajnim trenucima, proći će i ovo, izaći ćemo još jači, jer vjerujem u ovu ekipu. Pokazali smo više nego protiv Portugala, ali opet nedovoljno dobro da bi pobijedili.

Prihvatit ćemo kritike, ali dragi mediji nema potrebe dolijevati ulje na vatru. Jedan dan smo vam junaci dok drugi dan pišate po nama. Ljudi smo, a to znači da svi ponekad griješimo.

Momci zajedno prolazimo kroz ovo kratko nevrijeme, nemojmo se osvrtati na prošlost, gledajmo prema naprijed s uzdignutom glavom, jer na kraju će biti sve kako treba.

Iznad svih HRVATSKA!”, napisao je.

Podsjetimo, Hrvatska je izgubila protiv Portugala s 4:1, a od Francuske 4:2. Obje utakmice igrale su se na gostujućem terenu.

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori