Rakitić u Sevilli do 2024.

0
MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 31: Ivan Rakitic of Barcelona speaks during a press conference ahead of the UEFA Champions League match between Manchester City and Barcelona at the City Football Academy on October 31, 2016 in Manchester, England. (Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

Aktualni pobjednik Europske lige, španjolski nogometni prvoligaš Sevilla objavila je kako je s Barcelonom dogovorila povratak hrvatskog reprezentativnog dokapetana Ivana Rakitića (32) u svoje redove.

Iz Seville su objavili kako je Rakitić potpisao četverogodišnji ugovor, do lipnja 2024, javlja HINA. Rakitić je igrao za Sevillu od siječnja 2011. do lipnja 2014. te je u svojoj posljednjoj sezoni u Andaluziji bio i kapetan momčadi, da bi uslijedila šestogodišnja epizoda u Barceloni.

Rakitić je s Barcelonom imao ugovor na još jednu godinu, no odlučio se na odlazak nakon što ga je novi trener Ronald Koeman obavijestio kako nije u njrgovim planovima. Iz Barcelone su objavili kako će Sevilla za Rakitića platiti 1.5 milijuna eura te još devet milijuna kroz varijabilni dio.

Tijekom boravka u Barceloni Rakitić je osvojio Ligu prvaka 2015. te po četiri naslova prvaka i pobjednika Kupa u Španjolskoj.

 

Vrisak.info/ https://www.vrisak.info/Šport/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara