Neuer opet zapjevao na hrvatskom: Dao bih sto Amerika…

Vrijeme:1 min, 28 sec

Manuel Neuer najbolji golman na svijetu, koji je prije dva dana obranama donio Bayernu naslov prvaka Europe, zaslužio je hrvatsku domovnicu.

Legendarni vratar se za osvajanje Lige prvaka pripremao na svojoj omiljenoj ljetnoj destinaciji – Brelima na Makarskoj rivijeri, bazi odakle je kretao na izlete po cijeloj Dalmaciji, piše Index.hr.

Kao što smo pisali, ključni igrač Bayernovog osvajanja Lige prvaka i naslova Njemačke na SP-u se, kao i svake godine na ljetovanju u našoj zemlji, nasmijan fotografirao s baš svakim tko ga je pitao. Podijelio je par tisuća autograma i popričao s tek nešto manje ljudi. Nigdje i nikada nije izigravao zvijezdu ili tražio poseban tretman.

Neuera se svakog ljeta na odmoru u Dalmaciji može vidjeti obučenog u najobičniju ljetnu odjeću te u skromnim birtijama i restoranima. Biciklom je išao do omiške zagore, gdje je u Gatima cijelom kafiću platio turu i slikao se sa svima. Zatim je na Šipanu s Nikšom Dobudom igrao vaterpolo.

Međutim, najviše su odjeknule snimke na kojima na dalmatinskim otocima u društvu s lokalcima pjeva i to tako da se vidi kako zna riječi “Oj, Zagoro, lijepa li si…” i “Nek ti kušin bude stina…” Neuer je ove, ali i brojne druge hrvatske pjesme zavolio nakon što ga je s njima upoznao njegov osobni trener Toni Tapalović. Nakon toga je zavolio i hrvatsku obalu, na kojoj već godinama ljetuje. Na kraju je na Pelješcu uživao u punjenim paprikama na akciji “platiš tri, dobiješ dvije”, a do osebujne krčme s ovakvom ponudom dovezao se prastarim Porscheom.

Upravo od tamo dolazi nova snimka Neuera kako pjeva poznatu hrvatsku pjesmu. Poslušajte kako “Dao bih sto Amerika”, evergreen Jasmina Stavrosa, zvuči u izvedbi Manuela Neuera:

https://www.facebook.com/tunabarpeljesac/videos/653323538867782/?t=1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)