PRAŠOVIĆ-GADŽO: Što o izjavi Cikotića misle žene koje su seksualno napadnute od migranata?

Vrijeme:1 min, 18 sec

ZASTUPNICA U ZD PARLAMENTA FBiH

Zastupnica SBB-a u Zastupničkom domu Parlamentu FBiH Sanela Prašović-Gadžo reagirala je na Facebooku nakon izjava ministra sigurnosti BiH Selme Cikotića o migrantskoj situaciji u BiH gdje je, između ostalog, kazao i da su mu ideje o deportaciji migranata “zanimljive i seksi”.

– Potpuno sam šokirana izjavom ministra sigurnosti BiH Selme Cikotića u kojoj poručuje “da je čuo seksi ideje o vraćanju migranata…”

Pitam se što o ovom uvođenju seksa u političku komunikaciju o iznimno teškom i složenom problemu boravka u BiH nelegalnih migranata misle žene u Krajini koje su bile napadnute, seksualno napadnute? Što o tome misli silovana žena u Krajini? Ili šta o Cikotićevoj izjavi misle žene koje su bile izložene napadu od strane migranata u Sarajevu?

Kada državni ministar sigurnosti od kojeg se očekuje da riješi problem nelegalnih migranata koji borave u BiH kaže: “Čuo sam SEKSI ideje o vraćanju migranata…” onda svi mi u BiH shvaćamo da ministar jedino realno moguće rješenje za migrantsku krizu u BiH naziva “seksi idejom” dok istovremeno on osobno s naslova dužnosti koju obnaša ne nudi nikakvo drugo kvalitetno ni manje kvalitetno rješenje.

A nakon seksa, Cikotić nam je objasnio da su nelegalni migranti koji se ne žele identificirati našim policijskim agencijama, zapravo sjajni gosti koji ovdje troše novce i nadopunjuju nedostatak turista.

Svoditi problem migrantske krize na to može samo politički izvršitelj nedržavničke politike koja se ispričavala pakistanskom veleposlaniku, a sada je kroz Cikotićeva usta priopćila svoj strateški plan, napisala je Prašović-Gadžo na Facebooku.

 

 

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

 

Odgovori