Svjetski mediji o debaklu Barcelone: Povijesno poniženje

Vrijeme:1 min, 23 sec

 

Daily Mail je još oštriji ističući kako su ‘igrači Quiquea Setiéna napravili budale od sebe ovakvim ispadanjem iz Lige prvaka’.

Nakon jučerašnjeg četvrtfinalnog susreta Lige prvaka u kojoj je Bayern s nevjerojatnih 8:2 porazio Barcelonu, svjetski mediji nisu štedjeli kritike na račun katalonskog kluba i svi se slažu da se radi o povijesnom poniženju.

‘Poniženje’, ‘smiješno’, ‘sumorno’ – samo su neki od naslova u španjolskim i svjetskim medijima.

Francuski sportski časopis L’Equipe je sinoćnji poraz Barcelone nazvao ‘povijesnom lekcijom’.

Argentinski Diario Olé dodaje: ‘Barcelonin dnevnik: Osam golova i eliminacija. Minhenski Bayern pobijedio je Barcu 8:2, u utakmici koja će ostati u povijesti Lige prvaka, a Clarin navodi da je njemački klub ‘zaplesao s povijesnim rezultatom 8:2 protiv Barcelone i Lionela Messija’.

Njemački Bild pak piše ‘8:2! Bayern ponižava Barçu! Mega Müller, šou Daviesa i Coutinhov double’.

Britanski mediji se slažu da je Barcelona sinoć doživjela poniženje. Times navodi kako je sinoćnji poraz ‘poniženje za krhku Barcelonu’, a Daily Telegraph se nadovezuje sa: ‘Barcelona je stigla do dna nakon što je Bayern postigao osam pogodaka u njenom poniženju u Ligi prvaka’.

U istom tonu je i Guardian koji piše da je ‘Muller odveo Bayern u pobjedu ponižavajući Barcelonu’, dok je Sun istaknuo da su ‘briljatni Nijemci ponizili Messija i društvo potukavši sumornu Barcelonu’.

Daily Mail je još oštriji ističući kako su ‘igrači Quiquea Setiéna napravili budale od sebe ovakvim ispadanjem iz Lige prvaka’.

Talijanski mediji se nadovezuju: Gazzetta dello Sport piše da je ovaj poraz Barcelone povijesno smiješan, Sky Sports dodaje da je Bayern deklasirao Barçu, a Corriere dello Sport: ‘Nevjerojatni Bayern: Osmica Barçi!’.

 

Vrisak.info/https://www.vrisak.info/Hrvatsko nebo

Odgovori