Bojan Glavašević se zapleo u zaplitanjima.

Vrijeme:1 min, 29 sec

 

 

Anarho-liberali, neojugoslaveni i orjunaši, ne posustaju u neargumentiranim podmetanjima Karolini Vidović Krišto, nezavisnoj zastupnici na listi Domovinskog pokreta.

Akciji se pridružio i Bojan Glavašević, politički sin Milorada Pupovca, no odmah je raskrinkan u svojim podmetanjima.

 

Odgovor Karoline Vidović Krišto prenosimo s njezina Facebook profila.

 

Poruka Bojanu Glavaševiću.

Ako se ne stignete informirati onda radije nemojte ni istupati, jer možete ispasti površni i nervozni.

Prema istraživanju provedenog u SAD-u, u kojem su ispitani osuđeni pedofili, utvrđeno je – njih 85% su i homoseksualci. Ta rečenica istaknuta je čak i u naslovu Jutarnjeg (vidi sliku).

Ali, kako možete vidjeti na drugoj slici, Bojan Glavasevic je napisao obrnutu tezu – napisao je kako su 85% homoseksualaca pedofili, te dodao da ja to tvrdim.

I u prvoj rečenici svoje nes(p)retne objave mu se dogodio još jedan gaf. Naveo je da sam ugostila negatora holokausta, što je uvreda i kleveta protiv Igora Vukića, a istina je da sam Igora Vukića u emisiju HRT-a pozvala u svojstvu istraživača i publiciste da predstavi svoju knjigu “Radni logor Jasenovac”, plod njegovog istraživanja Jasenovca za što je Igor Vukić bio financiran od hrvatske Vlade. Obveza HRT-a je objavljivati društveno relevantne teme, pogotovo ako ih se (su)financira iz Državnog proračuna.

Ponavljam savjet Bojanu Glavaševiću – ako se ne stignete informirati onda radije nemojte ni istupati, jer možete ispasti površni i nervozni.

 

Željko Maršić Zenga /Hrvatsko nebo

 

 

 

Facebook komentari

komentara

Odgovori