Skandalozna izjava velikosrbina Borisa Miloševića

Vrijeme:1 min, 15 sec

Izjava budućeg potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića kako je za društvo važno da se Srbin brine o ljudskim pravima je krajnje skandalozna zbog više razloga.

Prije svega Boris Milošević nije Srbin u Hrvatskoj nego pripadnik Srpske nacionalne manjine. Ako želi biti Srbin neka odseli u Srbiju a ovo je Hrvatska u kojoj su svi građani politički Hrvati.

Tu je njegovu izjavu otvoreno “Večernji list” stavio bez ikakvog ustručavanja na naslovnu stranicu. To je nažalost stanje političkog duha sada u Hrvatskoj. Čak je i Igor Peternel iz Domovinskog pokreta koji se kiti titulom “dr.sc.” potpuno u krivu jer napada Borisa Miloševića zbog toga što potpredsjednik hrvatske Vlade broji ljudima krvna zrnca. Čudno je da osoba s akademskom titulom ne zna da postoje samo crvena i bijela krvna zrnca, a ne hrvatska i srpska.

Nadalje, Boris Milošević je kao član četničkog SDSS-a zadnja osoba koja može govoriti o ljudskim pravima nakon svega što su pripadnici njegove etničke zajednice učinili za vrijeme velikosrpske agresije na Hrvatsku.

I konačno, da ne duljim, o ovoj skandaloznoj izjavi Borisa Miloševića trebao bi se izjasniti predsjednik HDZ-a i mandatar nove Vlade, Andrej Plenković, ali on šuti jer kao što podržava čelnika velikosrpske pete kolone u Hrvatskoj Milorada Pupovca tako podržava i njegovog glasnogovornika Borisa Miloševića.

Na kraju treba ukazati da je cijela ova priča o Borisu Miloševiću posljedica veleizdajničke politike tzv. stožerne hrvatske političke stranke, Hrvatske demokratske zajednice, koja svojim postupcima otvoreno rastače ostatke hrvatske državnosti.

 

Vjekoslav Krsnik/HRsvijet.net/ http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo