PREPUCAVANJA/HDZ o izjavi Peđe Grbina: “On koristi retoriku agresije i laganja”

Vrijeme:1 min, 9 sec

Iz HDZ-a su danas reagirali na izjavu Peđe Grbina, kandidata za predsjednika SDP-a te ustvrdili kako je “ponovno pokušao etiketirati HDZ kradljivcima koristeći se istom promašenom retorikom agresije i laganja koju je SDP promovirao i u predizbornoj kampanji”.

“Predstavljajući ,,novo” lice SDP-a nakon izbornog poraza, (zasad jedini) kandidat za predsjednika te stranke Peđa Grbin u Dnevniku NOVA TV samo nas je još jednom uvjerio da od “Restarta” SDP-a neće biti ništa.

Umjesto da ponudi viziju SDP-a za budućnost i barem neka rješenja za izazove s kojima je Hrvatska suočena, Grbin je ponovno pokušao etiketirati HDZ ,,kradljivcima”, koristeći se istom promašenom retorikom agresije i laganja koju je SDP kontinuirano promovirao i u predizbornoj kampanji.

Lažne optužbe o kradljivcima kojima prikrivate nedostatak sposobnosti, programa i vizije već su vas dovele do jednog od najgorih izbornih rezultata u povijesti! Zar stvarno nemate ništa više osim toga ponuditi građanima?”, stoji u priopćenju HDZ-a na Facebooku.

Komentar Peđe Grbina

Grbin je u Dnevniku Nove TV na pitanje bi li podržao Tomislava Tomaševića za gradonačelnika Zagreba odgovorio: “Nemam nikakav problem, kad je riječ o Zagrebu, da zajednički kandidat ne bude iz SDP-a, ako je to sigurno rješenje – da s jedne strane maknemo Milana Bandića, dakle, da maknemo lopova, a da ne dopustimo kradljivcima iz HDZ-a da dođu na njegovo mjesto”.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)