Cormierov trener: Stipe Miočić je s razlogom prvak

Vrijeme:1 min, 10 sec

Trener Daniela Cormiera Javier Mendez najavio je njihov treći meč i napomenuo kako očekuje sjajnu borbu 15. kolovoza u Las Vegasu.

Malo više od mjesec dana ostalo je do treće borbe Daniela Cormiera i Stipe Miočića koji će još jednom odlučivati o teškaškom prvaku UFC-a.

Trener Daniela Cormiera Javier Mendez najavio je njihov treći meč i napomenuo kako očekuje sjajnu borbu 15. kolovoza u Las Vegasu. Cormier je u prvoj borbi slavio nokautom 2018., a jednakom mjerom mu je uzvratio Miočić u ljeto prošle godine. Amerikanac hrvatskih korijena od tada se još nije borio.

“DC je spreman, u prošloj borbi je imao problema s leđima jer ih je operirao, ali sada će imati fantastična leđa. To već pokazuje u sparinzima. Ipak, očekujemo rat protiv Stipe jer glup si ako ne očekuješ rat protiv sjajnog borca poput njega. Čovjek je s razlogom prvak. Nakon poraza se uvijek dobro prilagodio. Takvu prilagodbu je pokazao protiv Ngannoua, vidio je koliko jako taj lik udara i prilagodio se. Sada je na nama da se prilagodimo, inače smo u nevolji”, rekao je Mendez, a njegove riječi prenosi BJPenn.com.

41-godišnjem Cormieru ovo će biti posljednja borba u karijeri. Legenda UFC-a i MMA sporta većinu karijere se borila u poluteškoj kategoriji i nakon prve pobjede protiv Miočića držala je u isto vrijeme poluteški i teškaški naslov UFC-a.

 

Vrisak.info/ https://www.vrisak.info/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)