BARBARIĆ: Predano ću raditi na jačanju gospodarske suradnje RH i krajeva u kojima žive bh. Hrvati, bit ću vaš glas u Zagrebu

Vrijeme:1 min, 4 sec

 

Gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Herceg, koji je izabran ta zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru iz XI. izborne jedinice, na svom je Facebook profilu čestitao Andreju Plenkoviću na pobjedi na parlamentarnim izborima, zahvali se svima koji su za njega glasovali te poručio da će predano raditi na jačanju gospodarske suradnje Republike Hrvatske i krajeva u kojima žive Hrvati u BiH, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

“Čestitam predsjedniku HDZ-a gosp. Andreju Plenkoviću na pobjedi HDZ na izborima za Hrvatski sabor. Čestitam svim izabranim zastupnicima i zastupnicama.

Zahvaljujem svim hrvatskim državljanima izvan Republike Hrvatske koji su izišli na izbore za Hrvatski sabor i svoj glas dali Listi HDZ za XI. izbornu jedinicu za SIGURNU HRVATSKU.

Zahvaljujemo Vam što ste mi svojim glasom ponovno ukazali povjerenje i dali veliku podršku te ponovno dajem obećanje da Vas neću iznevjeriti i da ću predano raditi na jačanju gospodarske suradnje Republike Hrvatske i prostora BiH u kojima žive Hrvati i privlačenju investicija iz Hrvatske u naše krajeve. Osobno jamčim da ću biti spona svima onima koji će u našoj županiji i cijeloj Bosni i Hercegovini raditi na svim razvojnim projektima, ali i prilikom rješavanja problema. Bit ću vaš čovjek u Zagrebu, na mjestu gdje se donose odluke”, napisao je Barbarić na Facebooku.

 

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)