PREDSJEDNIK HSS-A BiH KARAMATIĆ: Komšić je toliko zatrovao hrvatsko-bošnjačke odnose da to nije normalno

Vrijeme:1 min, 24 sec

“On je što se mene tiče, Bog mu dao zdravlja, ali taj čovjek je svojim djelovanjem toliko zatrovao bošnjačko-hrvatske odnose da to nije normalno”, kazao je za N1 u Danu uživo Mario Karamatić.

“Kaže se da je politika umijeće mogućeg. Ja nisam s prvobitno puno stvari zadovoljan, ali činjenica je da HDZ dobiva najveću potporu hrvatskog naroda i ja poštujem tu volju svog naroda. Mislim da su neke stvari uradili najbolje što su mogli i znali, neke ne.”

Navodi o tome da je glasnogovornik Čovića?

“Tu tezu da sam ja glasnogovornik HDZ-a, Čovića, su plasirali ljudi koji su u HDZ-u, koji su poderali fotelja i fotelja po parlamentima. Nikada se nisu javili na raspravu u Parlamentu i sad kao on smije reći što drugi ne smiju”.

“Mediji su izabrali mene kao babarogu kojom će plašiti djecu”.

Izjava o tome da je Komšić “balija”?

“To se radilo u emisiji na RTV Herceg-Bosne i dotakli smo se gospodina Komšića protiv kojeg osobno ništa nemam. Ja sam spomenuo jedan uradak rahmetli profesora Durakovića koji se zove “Balija”. Ja sam rekao da gospodin Komšić podsjeća na mitskog “baliju” o kojem je Nijaz Duraković pisao. Tko god želi može vidjeti emisiju. Tu ništa nije bilo uvredljivo ni za Bošnjake, ali je cjelokupna javnost napravila priču da sam ja njega nazvao balijom”.

“On je što se mene tiče, Bog mu dao zdravlja, ali taj čovjek je svojim djelovanjem toliko zatrovao bošnjačko-hrvatske odnose da to nije normalno. Mi se moramo potruditi da restartamo odnose i vratimo na razinu 97-98. Danas je manje povjerenje nego tada, zbog nečijeg nametanja”, dodao je.

Video emisije pogledajte OVDJE.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori