Stotine kupača odmara na plaži u Neumu, zauzeto je skoro 90% kreveta, a razmak malo tko drži

Vrijeme:57 sec

 

Neum čeka nezapamćena turistička sezona. Vidi se to već sada zahvaljujući uživo prijenosima snimki kamera s njihove plaže. A vidi se i da malo tko poštuje socijalnu distancu.

Trenutno je na najpoznatijoj plaži u Baškoj Vodi četrnaest kupača. Dio u moru, dio na plaži. Ništa bolje nije ni u Brelima, pored znamenitog kamena. Istovremeno, u osamdeset kilometara udaljenom Neumu teško je i otprilike reći koliko kupača vidimo, piše 24sata.hr.

Danas u podne novinari spomenutog portala prebrojali su ih stotinjak samo od plićaka do “krunice”. Nisu računali ljude na plaži, one pod suncobranima ili one u redu za sladoled ili one što napuhuju madrace, ma ni one što su skoknuli u pekaru po marendu.

Neum trenutno izgleda kao Makarska u kolovozu.

“Dnevni avaz” jučer je izvijestio da se kolona automobila prema prvoj hercegovačkoj plaži kretala već od Svitave, mjesta udaljenog 40 kilometara od Neuma.

Na Booking.comu piše da je popunjeno 88 posto smještanih kapaciteta. Pregledavali smo noćenja sa subote na nedjelju. Pronađeno je skromnih desetak objekata od čega je većina u hotelima. Usporedbe radi, u Makarskoj je trenutno tek devet posto zauzetih ležaja.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)