Karolina Vidović Krišto: Neka rade što hoće, ionako je Božja volja zadnja!

Vrijeme:1 min, 18 sec

 

 

Nakon gotovo osam godina postojanja, Grupa potpore Karolini Vidovic Kristo koja je svih ovih godina brojala više od 20 tisuća članova, uklonjena je! Administratori već su krajem svibnja, kada je Karolina Vidovic Kristo najavila svoju borbu za ulazak u Sabor, upozoravali na razne sabotaže od strane FaceBook-a, počevši od smanjenje vidljivosti do neosnovanih prijava. Jučer je Grupa potpore uklonjena, a sabotaže se nastavljaju na FaceBook profilu Karoline Vidovic Kristo, te na njezinoj službenoj stranici “Znam, hoću, mogu. Karolina Vidovic Kristo”…

Ovu ženu sustav proganja otkad je dirnula u pedofilski lobi, istinu o Domovinskom ratu i istinu o radnom logoru Jasenovcu.

Pitali smo je za komentar vezan uz progon koji ona i njezina obitelj godinama trpe, te uz jučerašnje ukidanje FaceBook Grupe potpore:

“Nije lako, pogotovo kada vam nastoje udariti na obitelj. Ali to je cijena javnog djelovanja. Čula sam da je danas bez ikakvog razloga ukinuta Grupa potpore. Žao mi je zbog toga, jako žao. Na toj platformi ljudi različitih stavova zdravo su raspravljali o raznim temama. Ujedinjavala ih je borba protiv institucionaliziranja pedofilije. Zato je grupa ukinuta, baš u trenutku kad tu svoju borbu želim nastaviti vojevati na mjestu gdje se mijenjaju i donose zakoni. Tjedan dana uoči izbora. Ali, Bogu hvala. Neka rade što hoće, ionako je Božja volja zadnja. Od srca hvala svim članovima Grupe na velikoj podršci, na potpori kada mi je najviše trebala, i hvala im na molitvama. Idemo dalje, do pobjede”, kaže Vidović Krišto za Braniteljski portal.

M.M.Viribus Unitis/https://www.braniteljski-portal.com/Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)