(VIDEO)ŠKORO:Od 5. srpnja završava vladavina duopola HDZ-SDP

Vrijeme:1 min, 54 sec

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro poručio je u nedjelju, nakon predavanja izbornih lista DIP-u RH, da će 5. srpnja završiti 20-godišnja vladavina duopola HDZ-SDP i da nakon izbora Domovinski pokret neće biti treća već prva opcija bez koje neće biti moguće sastaviti Vladu.

Nakon što je Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) predao kandidacijske liste za parlamentarne izbore, Škoro je ustvrdio da HDZ i SDP imaju samo jedan cilj – nastaviti pljačkati Hrvatsku i omalovažavati hrvatske građane, a da Domovinski pokret donosi nove i nepotrošene ljude koji želje preuzeti odgovornost za vladanje zemljom.

“Već je pretkampanja pokazala kuda ide i u kojem smjeru se kreću pitanja i strelice koje dolaze iz duopolskog SDP-a i HDZ-a koji vladaju Hrvatskom već 20 godina i čija će vladavina završiti 5. srpnja”, izjavio je Škoro ispred Hrvatskog sabora.

“Domovinski pokret neće biti treća opcija nego će nakon izbora biti prva i jedina opcija bez koje neće biti moguće formirati Vladu”, istaknuo je i zahvalio svim koalicijskim partnerima.

Domovinski pokret neće voditi prljavu kampanju, a Saboru će vratiti dignitet

Škoro je najavio da Domovinski pokret neće voditi prljavu kampanju, da neće nikoga blatiti niti prozivati bližu i dalju rodbinu, te da će Hrvatskom saboru vratiti dignitet, poštovanje i ponos.

Poručio je također političkim protivnicima, posebice onima koji šalju poruke kako se boji sučeljavanja, da organiziraju sučeljavanje bilo gdje u Hrvatskoj ili inozemstvu i da će se on odazvati.

„Nemojte se više skrivati iza demokratske procedure i vama sklonih urednika televizijskih i medijskih kuća. Pozivam vas da izaberete stadion ili sportsku dvoranu ili bilo što u Hrvatskoj da se nađemo i suočimo pred hrvatskim narodom”, kazao je.

“Tamo će”, rekao je, “biti hrvatski branitelji, majke, roditelji i djeca poginulih, tamo će vas čekati hrvatski narod a vi izvolite doći sa svim medijima, povedite sve svoje žetončiće i etno biznismene, vama sklone medije i urednike a ja ću biti s druge strane sam s hrvatskim narodom”.

Škoro je u DIP došao u pratnji tamburaša koji su svirali njegove hitove poput „Sude mi” i „ Ne dirajte mi ravnicu” te stotinjak simpatizera.

Domovinski pokret na izbore izlazi u deset izbornih jedinica u koaliciji s Hrvatskim suverenistima, Blokom za Hrvatsku, Hrvatskom konzervativnom strankom, HRAST -om, Strankom umirovljenika i Zelenom listom.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)