Škoro predstavio ključne točke programa Domovinskog pokreta

Vrijeme:1 min, 6 sec
 

 

 

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u obraćanju putem društvenih mreža ukratko je predstavio i ključne točke programa Domovinskog pokreta.

– Dragi prijatelji, vrijeme je iznošenja izbornih programa i obećanja, i kao što vidite, neki imaju po nekoliko stotina stranica, jako puno točaka i sve skupa se pretvorilo u natjecanje u laganju i u onoj disciplini ‘što nas košta opet obećat?’. Stoga, Domovinski pokret može jedino svim Hrvaticama i Hrvatima jamčiti, recimo, put na Mjesec s punim pansionom, jer sve je drugo zauzeto –  rekao je Škoro.

– Stoga, zato što svoje volimo, nećemo lagati, varati i krasti. Zato što svoje volimo, pustit ćemo policiji da radi svoj posao, DORH-u da diže optužnice i sucima da sude po zakonu. Zato što svoje volimo, omogućit ćemo zdravu poduzetničku klimu, zapošljavanje po sposobnosti i stvaranje uvjeta za povratak u Republiku Hrvatsku – istaknuo je Škoro.

Nadalje, iz Domovinskog pokreta su poručili da “neće dopustiti zlostavljanje ugroženih skupina, vladanje državom putem žetončića i pogodovanje etno biznismenima”

– Zato što svoje volimo, potaknut ćemo rješavanje pitanja nestalih, graničnih sporova i zakona o izborima i referendumima. Zato što svoje volimo, za sve ćemo putem referenduma pitati hrvatski narod i ako treba odstupit ćemo, podnijeti ostavke i  raspisati nove izbore – zaključio je Škoro čiji program možete vidjeti ovdje.

 

M.M./http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)