Klan Šerbedžija izašao iz ormara

Vrijeme:5 min, 4 sec

Nakon objave skandaloznog pisma podrške promotoru antihrvatske antifa agende Gorjanu Toziji od strane Rade Šerbedžije, jučer popodne došlo je do okupljanja više braniteljskih udruga koje ce javno uputiti Vladi RH zahtjev da Gorjana Toziju proglasi personom non grata u Hrvatskoj i EU.

Rade Šerbedžija, naime, javno poručuje Gorjanu Toziji koji je napisao za sve nas da smo fašisti , ustaški smradovi , a Hrvatska država kojm vladaju fašisti I kriminalci “da ne podnese ostavku , da se nastavi obračunavati sa fašistima, desničarima ..” I još mu kao njegov suučesnik I zavjerenik poručuje :”da će vrijeme pokazati da imamo dovoljno snage da se obračunamo sa desničarskim revizionistima!!! Dakle, Rade Šerbedžija ne samo da podržava Toziju, nego je u tome zajedno sa Tozijom !!!!

Taj isti Rade koji nas je ovom bljutavom podrškom antihrvatskim pamfletima , ponovo podsjetio na ono što bi htio da se nekako zaboravi : da je Rade otišao u Beograd 1990 , i snimao srpski film u okupiranom Vukovaru .. ( iz ljubavi ,kaže on…)

Istovremeno u javnost su ispliivali, (osim toliko očite patološke mržnje prema Hrvatskoj) pravi razlozi Radinog pokušaja obrane onoga koji Hrvatsku naziva fašističkom državom i sve nas ustaškim smradovima !!!

Naime, neki portali su objavili poruke koje mjesecima izmjenjuju Tozija i Radin sin, Danilo Šerbedžija .

Ukratko Danilo Šerbedžija i Gorjan Tozija najbolji su prijatelji i najbliži poslovni partneri u isisavanju milijuna iz državnih proračuna Hrvatske I Makedonije!

Danilo Šerbedžija I Gorjan Tozija izmjenjuju dnevno veliki broj poruka u kojima jedan drugome nježno tepaju nazivajući se DENDY (Danilo) I MEDO ( Tozija)!

Naime, Tozija je producent filmova oca i sina Šerbedžije ! I zajedno su dijelili milijune u doba Hrvoja Hribara (sjetimo se onoga koji je smijenjen iz HAVC-a zbog financiranja antihrvatskog pamfleta MASAKR U DVORU!)

Danilo je više puta “lajkao” ( kako oni kažu ) i stavljao oduševljene komentare pod Tozijino vulgarno vrijeđanje Hrvatske I Hrvata !

Mediji su prenijeli njegovu zadnju objavu na Tozijinom FB-u kada je svima poručio da “on ima pravo boriti se protiv anomalija i fašizma u svim državama svijeta” i da ga u tome neće spriječiti to što je direktor Agencije Vlade Makedonijje!

U javnost su izašle poruke i statusi Danila Šerbedžije u kojima on podržava Toziju i piše mu “ BRAVO MEDO,)(Tozija) ! NEMA PREDAJE !

Dakle , Danilo Šerbedžija ne samo da odoborava nego I javno “lajka” osobu koja sve nas naziva fašistima I ustaškim snmradovima , piše da je predsjednik HDZ-a zapravo Pavelić …

I sada slijedi najbolje! Baš u vrijeme kada je Danilo izmjenjivao poruke oduševljenja sa svojim najboljim prijateljem I poslovnim partnerom Tozijom , HAVC je, očito po Pupovčevoj preporuci, postavio baš tog istog Danila za povjevrenika za film RH!!!!

Za one koji ne znaju – taj odlučuje o 5 milijuna eura hrvatskog javnog novca !!!!

Zato u svom pismu Rade Šerbedžija brani Toziju i piše da će zajedno snimati još filmova sa Tozijom, Ovo je plan klana Šerbedžija – da zajedno sa Tozijom, koji Hrvatsku naziva fašističkom zemljom, preko Danila Šerbedžije izvlače novac za filmove Rade Šerbedžije, koje će, kao I uvijek producirati njihov BFF Gorjan Tozija , koji će za klan Šerbedžija izvlačiti novac iz makedonske Agencije za film kojoj je još uvijek na čelu Gorjan Tozija !!!

E, neće moći …!

Evo pogledajte što to i koga štiti i hvale otac I sin Šerbedžija – pogledajte još jednom što to piše Tozija.

HAVC će morati smijeniti hrvatskog povjerenika za film koji javno podržava onog koji Hrvatsku naziva fašsitičkom državom i sve nas ustaškim smradovima. Kao i uvijek tim antifa antihrvatima gadi se Hrvatska, ali ne i “ustaške” kune !

Nakon što je razotkriveno da je daleko od očiju javnosti , u jeku skandala sa Tozijom   Danilo Šerbedžija imenovan povjerenikom za film u HAVC-u , dakle osoba koja odlučuje o tome koji će se filmovi snimati ( kao i do sada antihrvatski antitalenti bi snimali po ukusu I političkim preferencijama Šerbedžije i Tozije), koji raspoređuje 5 milijuna eura hrvatskog novca godišnje, JAVNO PODRŽAVA GORJANA TOZIJU – sve se razotkrilo.

Sada slijede zahtjevi sa svih strana da Hrvatska konačno prestane financirati ANTIFA ANTIHRVATE koji svi, kao papagaji ponavljaju : FAŠISTI, USTAŠE , DESNIČARI ..

I da na kraju zaključimo, danas postmodernim, politički korektnim ANTIFA rječnikom: Šerbedžije su ovim napokon izašli iz ormara, “OUTALI” su se, pokazali svoj pravo lice i pravi odnos prema Hrvatskoj .

Sad je potez na svim odgovornima da se i oni “ OUTAJU “, da izađu iz ormara, i da, ako ne podržavju da o hrvatskoj kulturi i ogromnom novcu odlučuju oni koji Hrvatsku ne vole, oni koji podržavaju Gorjana Toziju koji Hrvatsku patološki mrzi , da odmah smijene Danila Šerbedžiju .

Šerbedžije su se svojom voljom “OUTALI”. Vrijeme je da ih I HRVATSKA OUTA, izbaci iz hrvatskog proračuna! HAVC mora odmah razriješiti Danila Šerbedžiju i hrvatskoj javnosti podnijeti račune zašto ga odmah, po otkrivanju da umjetnički savjetnik Danilo Šerbedžija podržava Toziju i njegove objave , nije smijenio !

Vrijeme je isto tako da odmah dokinemo Brijune kao privatni otok Rade Šerbedžijie.

U suprotnom biti će URBI ET ORBI svima jasno da o svemu odlučuju oni koji podržavaju Tozije I Šerbedžije. A to ne smije biti istina . Naime ,Danilo Šerbedžija se pred novinarima javno hvalio da mu nitko ne može ništa jer ga štite neki iz vrha vlasti!

Tozija se, sudeći prema informacijama iz Skopja javno hvalio da ga klan Šerbedžija štiti preko “šefova u Hrvatskoj” I da mu je Danilo isposlovao da napiše neku bezveznu ispriku da nekako opstane !!!

Neće proći ! NO PASARAN!

Sada, na ovom slučaju će se svi morati, htjeli -ne htjeli, “outati”.

Možda bi se netko takav i drznuo ovu gadost nekako zataškati – ali , na svu sreću, izborna je kampanja, pa su naši dragovoljci odlučili sastaviti cijeli dossier i polati ga svim strankama i svim kandidatima na izborima da se o ovom slučaju besramne nelojalnosti Hrvatskoj javno očituju . HRsvijet će cijeli dossier javno objaviti , baš kao i svu korespodenciju svih koji su o ovom slučaju pisali u medijima i državnim institucijama Hrvatske i Makedonije .

Dok ovo pišemo, makedonski mediji pišu kako je od Tozije zatraženo da sam podnese ostavku.

HRSvijet će slučaj pratiti da sanakcioniranja svih odgovornih i svih koji dopuštaju da se takvi financiraju iz Hrvatskog proračuna te uputiti zahtjev direktoru HAVC-a da odmah smijeni Danila Šerbedžiju.

 

H.Krmpotić/HRsvijet.net/ http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo

Odgovori