Herceg: Zbog Kluba Bošnjaka produljuje se agonija naših poduzetnika

Vrijeme:1 min, 5 sec

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg prokomentirao je jučerašnji prekid Skupštine HNŽ-a, zbog čega nije usvojen rebalans županijskog proračuna, ustvrdivši kako se iza poteza Kluba Bošnjaka, koji je povukao pitanje nacionalnog vitalnog interesa tijekom rasprave o Zakonu o izvršenju proračuna, kriju neki drugi motivi.

Herceg je dodao kako je tim potezom u pitanje doveden “ogroman napor uložen u izradu ‘korona zakona’ i u izmjene i dopune proračuna za 2020. godinu”.

“Podsjetit ću kako je, zbog svih specifičnosti ove županije, trebalo nešto više vremena da konačno dobijemo ”korona zakon” i sada kada se čeka na njegovu primjenu – što je od istinske vitalne važnosti za naše gospodarstvo – Klub bošnjačkih zastupnika, pozivanjem na vitalni nacionalni interes, zapravo produljuje agoniju naših poduzetnika i njihovih zaposlenika.

Kao predsjednik Vlade očekujem da prevlada razum i da se osobne sujete ostave po strani jer imamo odgovornost i obvezu pred našim građanima i moramo iznaći rješenje i nastaviti započete procese. Alternative nema”, poručio je Herceg.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)