Bild tvrdi: Velikan je kontaktirao Kovača

Vrijeme:1 min, 6 sec

 

Borussia je porazom od Bayerna (0:1) vjerojatno ispala iz borbe za naslov prvaka. Klub iz Dortmunda sada ima sedam bodova manje od branitelja naslova.

Lucien Favre, 62-godišnji trener Borussije, mogao bi uskoro ostati bez posla. Da je toga svjestan, govori i njegova izjava nakon utakmice.

“Ne čitam novine, ali znam što se događa. O tome se priča već mjesecima. Za nekoliko ću tjedana reći što mislim, dotad ću ostati miran i zadržati vjeru u sebe”, rekao je Favre kojem je ovo druga sezona na klupi njemačkog diva. Ranije ove sezone je ispao iz Kupa i Lige prvaka.

Lothar Matthaus, nekadašnji njemački nogometaš, otkrio je da u Niki Kovaču, bivšem hrvatskom izborniku, vidi nasljednika Favrea.

“Čim sam vidio izjavu, pomislio sam: Favre odlazi, Niko dolazi. To je bila moja prva misao nakon njegove izjave. Niko Kovač zna kako se osvajaju trofeji. Dokazao je to u Eintrachtu i Bayernu.”

Njemački Bild piše da kontakti između Borussije i Kovača, trenera koji je s Bayernom prošle sezone osvojio Bundeslige, Kup i Superkup, postoje već mjesecima.

“Zasad još neće biti smjene, ali Kovač je kontaktiran još prije nekoliko mjeseci”, tvrdi Bild.

Kovač je bez posla od studenoga prošle godine, dobio je otkaz u Bayernu nakon 5:1 poraza od Eintracht, prenosi Index.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori