Cormier najavio promjenu taktike, a Miočić mu jasno poručio što ga čeka

Vrijeme:1 min, 31 sec

‘POBJEDITI ĆU I PONOVNO ODŠETATI S POJASOM’

Stipe Miočić uvjeren je kako Danielu Cormieru nikakva promjena taktike neće biti od prevelike pomoći u njihovom novom susretu.

“Ne znam što čekaš, potpiši taj ugovor”, nestrpljivo je Cormier poručio Miočiću, a u razgovoru s Arielom Helwanijem zaključio da je bolji borac od aktualnog teškaškog prvaka.

Naravno, Stipe se s tim neće složiti te samouvjereno najavljuje novu pobjedu.

Miočić i ‘DC’ trenutno su na 1-1 u međusobnim susretima. Obračun na UFC 241 priredbi iz kolovoza prošle godine obojici je bio posljednji nastup u Octagonu. Dvoboj je to u kojem je Stipe osvetio poraz iz 2018. i u kojem je ostvario neke svoje zacrtane ciljeve.

Upitan je li ga pred revanš dodatno ‘nabrijala’ čitava priča oko Cormiera i Brocka Lesnara, zbog koje je morao strpljivo čekati svoju priliku, Stipe iskreno priznaje da je, ali i ističe kako to nije bila njegova glavna motivacija.

“To je bio dio svega. Ali bilo je tu i puno drugih stvari. Bilo mi je važno iskoristiti taj poraz kako bih svojoj kćeri pokazao da ponekad u životu ne ide sve onako kako si zamislio. Ponekad završiš na podu, ali bitno je da se ustaneš i vratiš ono što ti pripada. Isplati se naporno raditi”, izjavio je Stipe prema Sports Illustratedu.

Iako treći susret s Cormierom još uvijek nije službeno potvrđen, smjer je to u kojem UFC želi ići. A, naravno, taj meč želi i bivši dvostruki prvak koji je najavio da bi se recept za njegov novi uspjeh mogao skrivati u hrvanju.

“Može on misliti što god hoće ako mu to pomaže da se osjeća bolje. Ali, budemo li se ponovno borili – rezultat će biti isti. Pobijedit ću i ponovno odšetati s pojasom. Ništa se neće promijeniti”, jasan je bio Miočić, prenosi Fightsite.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori