Robert F Kennedy Jr. razotkrio je plan diktature cjepiva Billa Gatesa

Vrijeme:3 min, 44 sec

Robert F Kennedy Jr. razotkrio Plan diktature cjepiva Billa Gatesa – navodi Gatesa ‘uvrnuti’ Mesijev kompleks ‘- Fort Russ.

 

Robert Francis Kennedy Jr. je američki odvjetnik za zaštitu okoliša, autor i protivnik cijepljenja. Kennedy je sin Roberta F. Kennedyja i nećak bivšeg predsjednika Johna F. Kennedyja. Predsjednik je odbora Waterkeeper Alliance-a, neprofitne udruge za zaštitu okoliša kojoj je pomogao u osnivanju 1999. godine.

Ima li cijela pandemija koristi od Bill-a Gatesa, jer će pružiti tehnologiju za izradu “putovnica za globalni imunitet”, a Zaklada Gates bit će snažno uključena u stvaranje cjepiva? Je li moguće?

Cjepiva, za Billa Gatesa, strateška su filantropija koja hrani njegove brojne tvrtke vezane uz cjepivo (uključujući Microsoftovu ambiciju da kontrolira globalno poduzeće za praćenje ID-a) i daje mu diktatorsku kontrolu nad globalnom zdravstvenom politikom – vrhom korporativnog neoimperijalizma.

Čini se da je Gatesova opsesija cjepivima potaknuta mesijanskim uvjerenjem da je namijenjen da spasi svijet tehnologijom i Božjom spremnošću da eksperimentira sa životima manje ljudi.

Obećavajući da će iskorijeniti Polio s 1,2 milijarde dolara, Gates je preuzeo kontrolu nad indijskim Nacionalnim savjetodavnim odborom (NAB) i dao sredstva za 50 cjepiva protiv polio (od 5) svakom djetetu prije 5. godine. Indijski liječnici krive kampanju Gatesa za razorni soj cjepiva, zbog polioterapije koja je paralizirala 496 000 djece između 2000. i 2017. godine. Indijska vlada 2017. godine povukla je režim Gatesova cjepiva i izbacila Gatesa i njegove prijatelje iz NAB-a. Stope paralize poliolize naglo su pale. U 2017. godini Svjetska zdravstvena organizacija nevoljko je priznala da je globalna eksplozija polioluma pretežno izazvao soj cjepiva, što znači da dolazi iz Gatesovog programa cjepiva. Najstrašnije epidemije u Kongu, Filipinima i Afganistanu povezane su s Gatesovim cjepivima. Do 2018. godine ¾ globalnih slučajeva polio-a bilo je od Gatesovih cjepiva.

Godine 2014., testiranje eksperimentalnih cjepiva protiv HPV-a, koje su razvili GSK i Merck, financiralo je  GatesFoundation na 23 000 mladih djevojaka iz udaljenih indijskih provincija. Oko 1 200 pretrpjelo je ozbiljne nuspojave, uključujući autoimune bolesti i poremećaje plodnosti. Sedam je umrlo. Istrage indijske vlade optužile su da su istraživači koji su financirali Gates počinili niz etičkih kršenja: pritiskom na ugrožene seoske djevojke na suđenju, maltretiranjem roditelja, krivotvorenjem obrazaca pristanka i odbijanjem medicinske skrbi ozlijeđenim djevojčicama. Slučaj je sada na Vrhovnom sudu zemlje.
Zaklada Gates je 2010. financirala pokus GSK-ovog eksperimentalnog cjepiva protiv malarije, ubivši 151 afričko novorođenče i uzrokujući ozbiljne štetne učinke, uključujući paralizu, napadaje i febrilne konvulzije na 1 048 od 5 049 djece.

Tijekom Gates kampanje 2002. za MenAfriVac u podsaharskoj Africi, operativci Gatesa prisilno su cijepili tisuće afričke djece protiv meningitisa. Između 50-500 djece razvilo je paralizu. Južnoafričke novine su se žalile:”Mi smo zamorci za proizvođače lijekova”
Nekadašnji viši ekonomist Nelson Mandele, profesor Patrick Bond, Gatesove filantropske prakse opisuje kao “bezobzirne” i “nemoralne”.

U 2010. godini Gates je WHO-u dodijelio 10 milijardi USD obećavajući dijelom smanjenje stanovništva kroz nova cjepiva. Mjesec dana kasnije Gates je rekao za Ted Talk da nova cjepiva “mogu smanjiti populaciju”. Godine 2014. Udruženje katoličkih liječnika Kenije optužilo je WHO da kemijski sterilizira milijune nesretnih kenijskih žena sa lažnom kampanjom cjepiva protiv tetanusa.

Neovisni laboratoriji pronašli su formulu sterilnosti u svakom testiranom cjepivu.
Nakon što je negirao optužbe, WHO je konačno priznao da razvija cjepiva protiv sterilnosti već više od deset godina.

Slične optužbe stigle su i iz Tanzanije, Nikaragve, Meksika i Filipina.
Studija iz 2017. (Morgensen et.Al .2017.) Pokazala je da popularni DTP WHO-a ubija više Afrikanaca nego bolest za koju se pretpostavlja da sprječava. Cijepljene djevojke pretrpjele su 10 puta smrtnost necijepljene djece. Gates i WHO odbili su se priznati smrtonosnot cjepiva koje WHO prisiljava na milijune afričke djece godišnje.

Globalni zagovornici javnog zdravlja diljem svijeta optužuju Gatesa za uklanjanje plana WHO-a od projekata za koje je dokazano da suzbijaju zarazne bolesti; čista voda, higijena, prehrana i ekonomski razvoj. Kažu da je preusmjerio agencijske resurse za posluživanje svog osobnog fetiša – da dobro zdravlje dolazi samo u cjepivu.

Osim što koristi svoju filantropiju za kontrolu WHO, UNICEF, GAVI i PATH, Gates financira privatne farmaceutske tvrtke koje proizvode cjepiva, te masivnu mrežu vodećih grupa farmaceutske industrije koje emitiraju lažnu propagandu, razvijaju lažne studije, provode nadzor i psihološke operacije protiv neodlučnosti za cjepiva i koriste Gatesovu snagu i novac kako bi utišali neslaganja i prisilili na poštivanje zakona.

U ovom nedavnom nastupu Pharmedia, Gates izgleda radostan što će mu kriza Covid-19 pružiti priliku da za američku djecu nametne programe cijepljenja iz trećeg svijeta.”

 

https://www.patreon.com/Hrvatsko nebo

Odgovori