PREDSJEDNIK FEDERACIJE BiH Čavara čestitao 28. obljetnicu osnutka HVO-a

0
2

U povodu 28. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je prigodnu čestitku pripadnicima Oružanih snaga BiH koji baštine naslijeđe HVO-a i svim bivšim pripadnicima HVO-a, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

„Svim pripadnicima Hrvatskog vijeća obrane i svim obiteljima poginulih, nestalih i umrlih pripadnika HVO-a čestitam 28. obljetnicu utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane.

Danas, na ovaj dan koji je vrlo važan za sve nas, na dan utemeljenja HVO-a, s ponosom se prisjećamo uloge HVO-a u obrani opstojnosti i slobode hrvatskog naroda, ali i opstojnosti BiH kao države i doprinosu uspostave mira i slobode u BiH.

Posebnu zahvalnost i duboko poštovanje izražavam poginulim pripadnicima HVO-a koji su dali svoje živote za našu slobodu, za naše domove i obitelji, i tu njihovu svetu žrtvu trebamo i moramo sačuvati od zaborava.

Poštovani branitelji, još jednom Vam osobno i u ime Federacije BiH čestitam 28. obljetnicu utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane!“, stoji u čestitki.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara