Muškarac koji je preminuo u Istri ipak je bio pozitivan na koronavirus

Vrijeme:54 sec

Koronavirus u Hrvatskoj

U Hrvatskoj je od koronavirusa zaraženo 99 osoba. Čovjek koji je preminuo u Istri bo je Koronapozitivan na koronavirus, ali stručnjaci smatraju da to nije razlog njegove smrti.

Pet osoba je izliječeno i oni su napustili bolnice. Ukupno je testirano 1264 uzorka, kazala je Maja Grba Bujević na konferenciji za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite te naglasila da je epidemiološka situacija dobra. Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović podsjetio je na mjere koje su na snazi od ponoći te apelirao na građane da ih se pridržavaju.

U Hrvatskoj je 99 osoba zaraženih koronavirusom. Od jučer je tako 12 novih osoba zaraženo, kazao je Krunoslav Capak, ravnatelj HZJZ-a, u emisiji Hrvatskog radija “U mreži Prvog”.

O trenutnoj situaciji zaraze koronavirusom u Hrvatskoj u Dobro jutro, Hrvatska govorio je Ante Ćorušić, ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Zagreb. Kazao je da se zdravstvenim djelatnicima redovito mjeri temperatura. Dio medicinskog osoblja je u samoizolaciji, riječ je o oko 140 osoba, a Ćorušić kaže da je dobro što se taj broj ne povećava.

 

hkv/https://www.hkv.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)