AUSTRIJI JE DOSTA, KURZ ŠOKIRAO SOROŠA: Najmlađi Svjetski Lider izbacio i zaprijetio Zakladi George Sorosa

Vrijeme:1 min, 48 sec

Najmlađi lider u svijetu, novoizabrani Sebastian Kurz, obavijestio je Georgea Sorosa da njegova zaklada “Otvoreno društvo” ima 28 dana da prestane sa radom i odustane od operacija u Austriji ili će se suočiti sa tužbama za „pokušaj potkopavanja austrijske demokracije”

31-godišnji Sebastian Kurz, najmlađi lider u Austriji, je rekao kolegama da se akcije moraju pod hitno provesti nakon nedavnih vijesti koje su privukle pažnju javnosti da je George Soros donirao 18 milijardi dolara od ukupnog bogatstva od 24 milijardi dolara njegovoj zaklad “Otvoreno društvo”.

„Situacija je postala kritična” rekao je Kurz. „Soros je uložio sve što ima da bi progurao globalnu kontrolu. Dezinformacije i manipulacija medija su se povećale eksponencijalno preko noći. Nemamo mjesta za zadovoljstvo.„

Kurz, koji sebe opisuje čovjekom od istine kaže da je on onaj koji je uzeo „crvenu pilulu”, i tvrdi da on razumije program George Sorosa, i da „ne postoji način da će ova zemlja biti njegova peta žrtva.”

Razumljivo je da austrijski kancelar misli na broj nacionalnih ekonomija koje je Soros srušio kako bi dobio ogroman osobni profit i politički utjecaj.

Na pitanje zašto zabranjuje rad zakladi “Otvoreno društvo” George Sorosa, Kurz je rekao: „Zato što je 2017. godina.„

Vijest da je Soros je donirao 75% svojeg ogromnog imetka (svojoj zakladi) da bi pogurao svoju političku i socijalnu agendu, je izazvala šok diljem svijeta, a mnogi demokratski izabrani vođe izražavaju bojazan da će se sama težina njegovih milijardi koristiti za kupnju političare i novinara protiv kojih se teško boriti.

Kurz se slaže. To je razlog zašto je i poduzeo ovaj korak.

„Sablazan Sorosa je najveći izazov sa kojim se čovječanstvo suočava u svijetu u 2017. On je velika vampirska lignja omotana oko lica čovječanstva, nemilosrdno ubadajući svoj krvavi lijevak u bilo što, što miriše poput novca, koristeći ovaj novac za korumpirane političare, novinare i javni sektor, te pokušavajući stvoriti svijet na svoju sliku.”

„Ljudi iz Austrije su odbacili Novi Svjetski Poredak, i to je moja dužnost i moja privilegija da sprovedem njihovu volju.”

Sve ovo ništa ne čudi s obzirom da je mađarski premijer Viktor Orban nazvao plan George Sorosa, da se u Europu uliju milijuni imigranata, sotonističkim planom.

 

https://priznajem.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori