BONIEK: UEFA neće moći donijeti konačnu odluku

0

DANAS SE RAZMATRA EUROPSKOG NOGOMETA

Predsjednik Poljskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora UEFA-e Zbigniew Boniek priznao je kako se UEFA suočava s neizvjesnim vremenima i kako neće moći donijeti konačnu odluku na današnjem sastanku.

Europska nogometna federacija (UEFA) danas će održati veliku video konferenciju s čelnicima svih 55 zemalja na kojoj će se raspravljati o sudbini EURO-a koji bi se ovoga ljeta trebao održati u 12 gradova u 12 zemalja, ali i o nastavku Lige prvaka, Europske lige i nacionalnih prvenstava.

– UEFA ne može donijeti konačnu odluku. Možemo samo zamisliti razne hipoteze na kojima će se raditi, rekla je novinarima poljska nogometna legenda.

– Nažalost, sve je moguće. U teškoj smo situaciji i moraju se donijeti izvanredne odluke, dodao je.

UEFA će danas održati konferenciju s čelnicima nogometnih saveza, Europskim udruženjem klubova (ECA), te predstavnicima europskih liga kako bi se razgovaralo o daljnjim koracima koje će europski nogomet poduzeti u kontekstu pandemije novog koronavirusa.

Europsko prvenstvo bi trebalo početi 12. lipnja ove godine utakmicom između Turske i Italije u Rimu, a finale je 12. srpnja u Londonu.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara