“Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti na proizvodnim platformama Aluminija”

Vrijeme:1 min, 18 sec

MT ABRAHAM GROUP NE ODUSTAJE

Amir Gross Kabiri, direktor M.T. Abraham Group i njegov menadžmentski tim sastao se sa bivšim radnicima mostarskog Aluminija. Tijekom sastanka čelnik ove kompanije odgovorio je na sve upite bivših radnika ove firme, te sa njima podijelio buduće planove – navodi se u priopćenju M.T. Abraham Groupa.

“Tijekom posljednjih devet mjeseci zajedno sa našim partnerima, dva vodeća kineska preduzeća u državnom vlasništvu, NFC i CMEC radili smo danonoćno kako bi razumjeli potrebe i potencijal Aluminija i pronašli realno i održivo rješenje koje će spriječiti bankrot. Osim spekulacija, niti jedna druga firma nije uradila ono što je M.T. Group uradila u proteklih devet mjeseci sa ovakvom predanošću”, kazao je Gross Kabiri na sastanku, priopćeno je.

Iz M.T. Abraham Group poručju kako su dali instrukcije odvjetnicima da isprave sporazum u skladu sa preporukama Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, kojeg će ovom tijelu dostaviti u sljedećem tjednu.

“Ne ulažem u zgrade i lonce, ulažem u ljude koji rade na ovom mjestu i koje će od njega napraviti globalnog igrača na tržištu”, rekao je Amir Gross Kabiri.

“Danas stojim ovdje s vama, imam jednu jasnu poruku: Nećemo odustati od vas i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti na proizvodnim platformama Aluminija. Mi vjerujemo u Aluminij i vjerujemo u vas, ljude koji stoje iza njega”, kazao je direktor M.T. Abraham Grupe na sastanku sa bivšim zaposlenicima Aluminija.

Istaknuo je kako će ostati u Mostaru sa svojim timom dok se ne potpiše sporazum i dok se Aluminiju ne vrati ugled.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)