Svaka čast, Ante Babiću!

Vrijeme:3 min, 29 sec

 

Saborski zastupnik Ante Babić naš Studenčanin iskoristio je danas na zasjedanju Sabora svoj termin za saborskom govornicom, da u ime Kluba zastupnika HDZ-a komentira posljednja događanja u Imotskom oko karnevalske Bakove povorke. Donosimo cijeli govor zastupnika Babića:

„Radije bih gorio s Antom Tomićem nego živio s tim primitivcima u Imotskom“-reče zastupnik  Nenad Stazić tog istog naroda u Hrvatskom saboru.

I nitko, ali ama baš nitko od političara ili institucija nije ustao protiv ovakvog govora mržnje. Naša opunomoćiteljica, Hrvatskog sabora smatra da je to u redu. Možda joj paše kada Stazić tako misli o Imoćanima.

U kojoj bi to državi bilo moguće da zastupnik koji taj narod predstavlja nazove-PRIMITIVNIM.

Istina, kolega Stazić je za razliku od „glasne manjine“ primijetio da se kod KARNEVALSKOG AUTODAFEA ne radi o djetetu, već o njegovu liku. On se zbog toga ne čudi znajući što je kroz proteklih godinu dana govorio o svetinjama toga naroda: katoličkoj crkvi, svećenicima, braniteljima, Domovinskom ratu, Vukovaru i o tome da u svibnju 45. godine posao nije obavljen temeljito. I to bi sve trebala biti SATIRA, a karneval u Imotskom kazneno dijelo. E neće moći! Nema dvostrukih kriterija.

Karnevalski običaji od sjevera i juga, od istoka i zapada u Hrvatskoj su različiti ali su svi prožeti SATIROM kroz oporuke, traženja krivca uglavnom kod javnih osoba.

Prvi javni istup i političko djelovanja novoustoličenog predsjednika Zorana Milanovića kojeg prafraziram da treba mijenjati običaje i tradiciju ( jer ovakvi nisu dobri) jer su oni protivni europskim i hrvatskim vrijednostima. On će kako vidimo osnovati IDEOLOŠKO-SVJETONAZORSKU KOMISIJU koja će Hrvatima i hrvatićima određivati kako se oblačiti, što nositi, kako govoriti, što pjevati.

Dogovorio se on tak sa svojim partijskim kolegom  nadobudnim socijal-demokratom Arsenom Baukom koji je odmah pohrlio u Imotski tužiti narod,  PODNIJETI KAZNENU PRIJAVU, protiv naroda. Za Arsena nema više onog PRIJEKOG SUDA koji bi narod odmah osudio „ na licu mjesta“ i pospremio na Goli Otok. Jedino oružje mu je kaznena prijava. U svoja tri mandata i mandatu ministra uprave četiri godine nikada ( koliko ja znam) nije bio u Imotskom i pitao kao je tome narodu, koji ga problemi muče, zašto iseljava. Našao se sada –DA GA TUŽI.

Sram vas bilo, kolega Bauk! Imotski treba tužiti i da visi na stupu srama a RIJECI se primjerice treba diviti jer njen gradonačelnik preoubučen u jednu dobru i divnu damu ( koja transformacija) JOVANKU BROZ, suprugu komunističkog diktatora BROZA  po njemu je to moderno i avangardno i to nikoga ne vrijeđa.

U našoj Domovini dopušteno je izrugivati se s kršćanskim, vjerskim i nacionalnim svetinjama od raznih Stazića, Bauka, Vidovički, Frljića,Veljače, Novosti jer je sve to SATIRA I UMJETNIČKA SLOBODA ali kada se pila samo malo okrene naopako ( kritički preispitana) tada je to skandal i kazneno djelo koje čine retrogradni, primitivni i nazadni ognjištari.

Mi (ja) se borimo svim silama protiv takvog liberalnog relativizma.

Karnevalska povorka u Imotskom i AUTODAFE dvije lutke sa Stazićem su aluzija na posvajanje djece homoseksualnih parova. Istina, vodili su se gay prideom i paljenjem heteroseksualnih lutaka 2012. godine u Zagrebu. Ja znam da to nije ugodno ali su i homoseksualni parovi dio društva i podložni su kritici kao i svi mi.

 Imoćani i Imotski nemaju ništa protiv homoseksualnih parova ali imaju protiv toga da im se omogući posvajanje djece. Tko zna, možda će jednog dana pristati na to, ali danas ne pristaju. Apsolutno su protiv govora mržnje jer znaju da je to otrov koji ubija trovača.

Imoćani kolega Staziću nisu primitivni ljudi, već plemeniti i dobri, pioniri željene Hrvatske slobode s prvom žrtvom Domovinskog rata Josipom Jovićem i 240 palih branitelja ( od kojih su mnogi bili članovi Bakova društva)čije povlastice uživamo svi u našoj Domovini, kao i Vi i ja u Hrvatskom saboru. U Imotskom vam vrijedi: ne daj na se, ne daj svoje, nemoj tuđe prokleto je!

 Onima koji nisu nikada pomogli Imotskom, molim neka im ne pomažu, a onima koji satiru ne razumiju ja ne mogu pomoći.

Tužno je i bijedno ako mislite da ćete s kaznenim prijavama zastrašiti ljude u Imotskom.

Nije to uspjelo puno  većim facama od Vas, šefu stranke čiji ste vi sljednici, komunističkom diktatoru Brozu, a neće ni Vama!

Ante Babić/Radio Imotski/https://radioimotski.hr /Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)