(VIDEO) Rusi objavili dokumentarac o Cro Copu

Vrijeme:1 min, 7 sec

Ruski YouTube kanal “Parter TV” je prije nekoliko dana objavio odličan dokumentarni film pod nazivom “Mirko Cro Cop”, koji se, baš kao što to naslov kaže, bavi našom borilačkom legendom.

Uradak je dugačak više od sat vremena, a bavi se životom i karijerom legendarnog borca koji je nastupao na najvećim borilačkom pozornicama poput Pridea, Dreama, UFC-a i Bellatora i koji se umirovio prošle godine radi zdravstvenih problema. Upravo je kraj karijere nekadašnjeg pobjednika Prideovog Grand Prixa bio motiv za izradu ovog dokumentarca. Film kreće od Filipovićeve Privlake pored Vinkovaca, gdje se i rodila Mirkova ljubav prema vježbanju i borilačkom sportu.

Kroz uradak se provlače legendarni kadrovi iz Filipovićevih mladih dana, sa samog početka karijere, preko tranzicije iz kicboxinga u slobodnu borbu, pa sve do najvećih uspjeha na pozornicama kao što su Pride, K-1 ili UFC.

Ako i ne znate ruski jezik, dovoljno toga ćete razumijeti da ćete moći pratiti radnju i uživati u ovom uratku. Ako znate ruski, dožiljaj će biti još bolji. U svakom slučaju preporučamo da pogledate ruski dokumentarni film o našem legendarnom borcu.  U samo nekoliko tjedana na YouTube kanalu Parter TV ovaj je dokumentarni film sakupio skoro 150 tisuća pregleda.

 

fightsite.hr/ https://fightsite.hr/Šport/Hrvatsko nebo 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)