Beljak bi da hapsi novinare brojnih portala

Vrijeme:58 sec

Možda bi i Krešo Beljak u masone?

Nakon što je policija privela urednike i vlasnicu portala Dnevno, zbog navodnog ucjenjivanja vođe hrvatskih masona Nikice Gabrića, na društvenim mrežama ponovno se oglasio predsjednik Hrvatske seljačke stranke Krešo Beljak sramotnom objavom.

Grabric masoni

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak, inače i saborski zastupnik i gradonačelnik Samobora, na Twitteru je napisao kako je ‘uhićenje vodstva jednog portala i novinara jedna od boljih vijesti u zadnje vrijeme i kako se nada da će uskoro na red doći i drugi portali’:

Ovakvi sramotni “portali” već godinama rade na taj način. Jedna lasta ne čini proljeće, ali ovo je svakako jedna od boljih vijesti u zadnje vrijeme. Nadam se da će uskoro doći na red i direktni, kamenjari, maxovi, hopovi, narodi, glasi u njegovoj poruci.

Nakon što se politički obračunao s narodnim neprijateljima i požalio što Udba nije više ubila hrvatskih emigranata, vidimo da se čelni čovjek HSS-a ne može zaustaviti. Sada bi se rado jednom za svagda obračunao i s novinarima brojnih portala. Tko zna, možda bi i on htio navlačiti pregače, lente i bijele rukavice i biti uvaženi član neke od masonskih loža?

 

hkv.hr/ https://www.hkv.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)