Saborski zastupnik Culej zahtjeva -Vratite Karolinu Vidović Krišto na ekrane.

Vrijeme:2 min, 0 sec

U svibnju 2018. godine na HRT-u je gostovao Igor Vukić i predstavio je svoju knjigu „Radni logor Jasenovac”.

Knjiga „Radni logor Jasenovac” je plod istraživanja i prikupljanja dokumentacije iz državnih arhiva Hrvatske i Republike Srbije. U njoj je Igor Vukić objavio autentične dokumente iz razdoblja od 1941. do 1945. koje je pronašao u Hrvatskom državnom arhivu i u arhivima u Republici Srbiji.

Njegovo istraživanje financirala je Hrvatska vlada. Knjiga „Radni logor Jasenovac” reklamirana je na prvom programu HRT-a mjesecima prije i nakon emisije „Dobar dan, Hrvatska” u kojoj je predstavio knjigu, a koju je uređivala Karolina Vidović Krišto.

Od tada su prošle gotovo dvije godine. Nijedan zarez iz te knjige nije demantiran. Knjiga je i dalje u prodaji. Jedan je iseljenik čak raspisao veliku novčanu nagradu za onoga tko dokaže da bilo koji od dokumenata i navoda iz knjige nisu točni. Ništa nije ni opovrgnuto, ni demantirano. Hrvatski saborski zastupnik Milorad Pupovac najavio je tužbu protiv Igora Vukića zbog ove knjige. Nikada ga nije tužio iako je autor „Radnog logora Jasenovac” to priželjkivao kako bi i na sudu dokazao nespornost svoga rada.

Jedino što se dogodilo je – ponovno je vodstvo HRT-a uklonilo Karolinu Vidović Krišto iz programa. Ponovno bez ijednog razloga. Javni progon novinarke i urednice Karoline Vidović Krišto od strane vodstva HRT-a traje još od 2012. godine kada je razotkrila pedofiliju kao temelj spolnog odgoja u školama.

Kada je razotkrila suradnju Aleksandra Štulhofera s deklariranim pedofilima.

Kada je razotkrila suradnju Aleksandra Štulhofera s institutom Kinsey koji je svoje teze o djeci postavio na brutalnom seksualnom zlostavljanju djece i dojenčadi.

Kada je javno pozvala na objavu Registra aboliranih pripadnika agresorske vojske koja je napala Hrvatsku.

 

 

 

Kada je javno pozvala na objavu Registra svih političara od 1991. do danas koji su mogli, a nisu branili Hrvatsku.

Kada je javno pozvala na objavu Registra korisnika državnih poticaja i subvencija.

Kada je javno pozvala na objavu Registra obogaćenih privatizacijom.

Ništa od onoga što je kao novinarka i urednica Karolina Vidović Krišto istražila i prenijela hrvatskoj javnosti nije nikada demantirano, pa ni od strane HRT-a. Ipak, vodstvo HRT-a ponovno ju je uklonilo iz programa prije gotovo dvije godine.

Od vodstva HRT-a kao i od Nadzornog odbora HRT-a tražim detaljno usmeno i pisano objašnjenje za uklanjanje novinarke i urednice Karoline Vidović Krišto iz programa.

https://www.facebook.com/groups/401815653238143/

 

Hrvatsko nebo

Odgovori