Plenković je u djelo sproveo Račanovu zamisao?

Vrijeme:6 min, 23 sec

Kada je postao hrvatski premijer, gospon Plenković se prema Europi ponašao kmetski, a prema hrvatskoj državi i svojim biračima apsolutistički ne poštujući njihovu volju. Ne osudivši Titove i partizanske zločine nad Hrvatima, stvorio je velike podjele u hrvatskoj zajednici te tako uništio hrvatsku sadašnjost i budućnosti.

Račan je Ustavom od narodne države stvorio višenacionalnu, a Plenković je sproveo njegovu nakanu. Hrvatskoj danas vladaju Srbi, Srbijanci i Cigani uz pomoć medijskih orjunaša.

Dvije velike države u EU imaju svoje interese, a to je dovođenje hrvatskih zanatlija kod njih. Odlazak visoko obrazovanih stručnjaka je doista manji jer oni imaju svoje. Plenković je svu svoju politiku podredio Njemačkoj, Francuskoj i skriveno Srbiji, a najmanje Hrvatskoj. Tako se ne ponaša hrvatski državnik nego hrvatski puzavac.

Prije nego zanatlije ne budu bolje plaćeni od nekih visoko obrazovanih činovnika u administraciji i državnim službama, zanatlije će se iseljavati. Oni su otišli zbog užasno niskih plaća koje im nisu jamčile egzistenciju i stvaranje obitelji. Ne može se visoko obrazovane ljude zapošljavati kao blagajnike/ce i davati im plaće na temelju diplome. Određeni poslovi plaćaju određenu plaću i moramo se odreći socijalističkog naslijeđa. Ljudi se plaćaju zbog sposobnosti, a ne zbog diploma.

On je Hrvatima silom nametnuo mnoge povelje u suradnji sa SDP-om i odbio referendum. Postotak potpisa za referendu treba mijenjati jer jedino tako Hrvati mogu sudjelovati u stvaranju svoje budućnosti. Broj potpisa za referendu ne smije prelaziti 3 posto od svih birača. U ovakvim slučajevima političari se ponašaju kao apsolutisti. Političari ne dozvoljavaju narodu da odlučuje kakvu državu želi imati i da joj vrati hrvatsko dostojanstvo.

Kad je birao ministre, nije poštivao volju birača, ni braniteljsku junačku borbu za nezavisnost i suverenost hrvatske države niti je svoje birače ikada upitao što misle o koaliciji sa Pupovčevim SDSS i Vrdoljakovim HNS. Dapače, toliko ih je ponizio, a to je u njima izazvalo bijes i averziju prema HDZ-u. Jednako se ponašao prema predsjednici dok je nije potpuno ušutkao. Na visoke političke pozicije je imenovao hadezeovske puzavce, a isto je učinio i u HDZ-u. Na čelo Sabora je imenovao najveće puzavce iz HDZ-a –Jandrokovića, Reinera i Bačića.

Ponaša se kao njegov omiljeni politički uzor – ”demokrat” Tito nakon 2. svjetskog rata. Poslije pobjede na izborima, odrekao se svojih birača i Tuđmana i promijenio smjer stranke te se okrenuo ”ljevici” i odrekao domoljuba. Slično se Tito nakon pobjede u ratu odrekao Šubašića i HSS-a?

Danas se Pupovac ponaša kao vladar Hrvatske i postao je desna ruka Plenkovića i Vučića, a na sve Vučićeve uvrede i lažne optužbe hrvatskog naroda, premijer Plenković nikada nije reagirao kao premijer nezavisne i suverene države, pa možemo zaključiti da on nije hrvatski državnik nego sluga EU i svih onih koji mu mogu ugroziti vlast. Pupovac i Vrdoljak ga stalno ucjenjuju, a on šuti samo da bi se zadržao vlast i služio EU i izdajnicama hrvatskog naroda.

Danas državom upravljaju ”nacionalne” manjine i stranka koja je najviše opljačkala Hrvatsku – HNS, pored pojedinih komunista, udbaša i kosovaca koji su našli zaštitu i utočište u HDZ i SDP. Nije li ovo razlog da mijenjamo Ustav na referendi? HNS-a se podijelila samo da bi pomogla Plenkoviću da uništi HDZ-u. To je najvjerojatnije bila ideja Vesne Pusić, a Vrdoljak je samo brinuo o njegovim osobnim interesima.

Plenkovićevu kandidatkinju za predsjednicu – KGK nisu podržali ni Pupovac ni Vrdoljak i to prema željama premijera Plenkovića mada se javnosti predstavio kao sljedbenik Tuđmanove politike. Za šefa kampanje i savjetnika joj je namjestio izvjesnog Anušića koji je najodgovorniji za njezine gafove sa izričitom namjerom da ona izgubi izbore i da se za predsjednika izabere nepredvidivi mračnjak Milanović. On je i prije izbora znao da će biti slijedeći predsjednik Hrvatske zato ništa nije obećavao. I danas se pitam zbog čega su birači za njega glasali.

Zar nam sve to nije najavio udbaš Šeks? Možda je čak nagovorio oportunog i uhljebljenog Škoru preko ministrice Žalac, Šeksa i Anušića da se kandidira za predsjednika, a na to su nasjeli suverenisti i gubitnički Most te mnogi hadezeovci. Škoro se pojavio u kampanji za predsjednika dosta prije nego je dobio podršku suverenista i Mosta. Njega su podržali i Mesić i Josipović pa neka se birači upitaju: Zašto?

Škoro je davao izjave koje su navodno bile uperene na Plenkovićevu kandidatkinju, a nju je branio Plenković. Tako je privukao mnoge branitelje, desničare i hadezeovce koji uopće nisi promišljali o čemu se radi. Kad ih je privukao na svoju stranu, sve svoje izjave Škoro je povukao, a Plenković se izgubio sa političke scene. Kakvi su to birači koji oslovljavaju političara titulom doktora?

Za vrijeme kampanje povukao je prekopavanje Jasenovca, povukao je vojnički poklič ”Za dom – spremni i odrekao se ustavnih promjena. Za koga je onda radio?

Mnogi koji su za njega glasali i dalje mu vjeruju mada u znatno manjem postotku. Osniva pokret pod svojim imenom, a to nas upućuje na Bandića za kojeg svi znamo kakav je karakter. Nije li njemu sličan i Škoro?

Neka o ovome dobro promisle hadezeovci koji su zbog Plenkovića glasali za Škoru. Danas imamo Milanovića za predsjednika, čovjeka kojeg su napadali kao premijera zbog njegove politike i nedostatka domoljublja. Nije li na sličan način, zahvaljujući Vladi Gotovcu i njegovoj mržnji prema Tuđmanu, birači za predsjednike države izabrali udbaša i Vasiljevićevog suradnika Mesića i Titovog gardistu Josipovića.

Zar nam ovo ne otkriva koliko desničari vole Hrvatsku? Čast iznimkama na desnici, ali hrvatski desničari ne razumiju politiku, nisu domoljubi nego tvrdoglavci, a ni po čemu se ne razlikuju od komunista i hadezeovca jer posjeduju komunističku svijest i komunističku grabežljivost.

Danas Plenkovića za predsjednika HDZ-a podržavaju komunistički birači, a komunistički sabornici izjednačavaju hrvatske domoljube u Saboru sa fašistima i ustašama kao da su ustaše pobili hrvatske zastupnike u kraljevini Jugoslaviji. Jesu li hrvatske civile i domobrane koji su bježali pred komunističkim i presvučenim četničkim zlikovcima pobili ustaše ili se to dogodilo pod budnim okom Tita i presvučenih četnika.

Mučki je pobijeno najmanje pola milijuna Hrvata, ali Plenkovića to ne zanima već nameće krivnju ustašama po uzoru na komuniste. Zar to nije bio četnički cilj od davnine. Revizija komunistički lažno nametnute povijesti i jezika je grijeh za premijera Plenkovića nije dozvoljena, a partizanske i komunističke laži moraju postati svetinja u demokratskoj Hrvatskoj. Zašto?

Za ljevičare ili neokomuniste ”mirotvorac” Tito nije zločinac jer nikada nije osuđen, a cijeli slobodni i demokratski svijet ga tako naziva. Međutim, ustašu Pavelića nitko u demokratskom svijetu ne naziva zločincem osim velikoSrba, hrvatskih Jugoslavena i klana Goldstein koji širi laži među židskom populacijom te u demokratskim i slobodnim državama. Partizanski rečeno: Nitko nije zločinac prije nego to potvrdi sud. Uzalud sačuvani dokumenti.

Dok novinari i mediji pljuju po ministrima, Plenković ih brani, ali nakon toga ih se odriče. Ne pokazuje li nam ovo upravo kako Plenković upravlja medijima i novinarima On je velik licemjer i podlac. Tko je Plenković ako ga podržavaju mladi komunisti koje odgajaju filozofski i politički fakulteti.

Plenković nam govori kako su u Hrvatskoj narasle plaće. Istina, ali su još više narasle cijene robe i režije. Zar je moguće da su režije u hrvatskim općinama, posebice u općini Vir, veće nego li u bilo kojem hrvatskom gradu. Zar načelnik Kapović nije učenik Milan Bandića i Božidara Kalmete? Narod je nemoćan jer takve zakone izglasavaju hrvatski sabornici koje slobodno možemo nazvati lažljivcima i lopovima jer njihov primarni cilj je bogatiti se na račun hrvatske sirotinje i države, često i preko lokalnih vlasti, primjerice, Kalmeta kao ministar.

Na koncu se obraćam članovima HDZ-a da budu odgovorni i prema drugim gađanima. Naime, oni moraju na slijedećim izborima glasati protiv Plenkovića jer ćemo uskoro dobiti komunističku jednoumnu vlast SDP-HDZ. Ako volite komunističko nasilje, glasajte za Plenkovića.

Srećko Radović

 

HRsvijet.net/ http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo

Odgovori