EURO U RUKOMETU: Emotivna izjava Line Červara nakon jedne od najvećih pobjeda karijere

Vrijeme:1 min, 12 sec

Hrvatska je pobjedom nad Norveškom nakon dva produžetka u velebnoj areni u Stockholmu s 29:28 prošla u FINALE Europskog prvenstva u rukometu.

Gol za čudesnu pobjedu zabio je Željko Musa i bacio u delirij Hrvate ne samo u areni već i ispred malih ekrana. Svi su ovu pobjedu veoma emotivno doživjeli pa tako i izbornik Kauboja.

Izbornik Lino Červar stao je pred kamere pod jakim emocijama nakon jedne od najvećih pobjeda u karijeri.

“Nemam riječi kako da se zahvalim igračima. To je bila herojska utakmica, rijetko viđena. Napetije nego kad smo bili svjetski prvaci u Portugalu. Ne znam što bih rekao, deset godina nismo bili u finalu. Bili smo 2010. i opet mi je pripala ta čast, rukomet nije umro”, rekao je izbornik pa je nastavio:

“Previše sam pod emocijama i mislim da zasluge i čestitke trebamo uputiti igračima i dajte njima prostora da govore. Ja sam sretan.”

Je li mu ovo bila najdramatičnija utakmica?

“Kao i s Njemačkom, ova je još gora bila. Ovi su dečki pokazali da nema poraza dok nije kraj utakmice, da se isplati boriti. Poruka je strašna. Dajte njima prostora, oni su heroji. Hvala svim navijačima i svima koji su nam ostali vjerni i koji su nas podržavali.”

“Ponosan sam na desetu medalju, mislio sam da ću se oprostiti bez medalje. Igrači su zaslužni, rekli su mi da je ovo za mene.”

 

 

Dnevnik.ba/T.R./https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori