Evo protiv koga Hrvatska igra u drugom krugu Europskog prvenstva

0

Druga skupina će se igrati u Beču, a Hrvatska će utakmice igrati 16., 18., 20. i 22. siječnja.

Hrvatska rukometna reprezentacija pobjedom nad Srbijom 24:21 završila je kao prvoplasirana momčad skupine A s maksimalnih 6 bodova. Ono što je se znalo i prije ove utakmice je to kako će Kauboji biti prvi u svojoj skupini i kako će prenijeti dva važna boda u drugi krug.

Druga skupina će se igrati u Beču, a Hrvatska će utakmice igrati 16., 18., 20. i 22. siječnja. Prvi suparnik je i dalje nepoznat jer je to pobjednik skupine B koja sutra završava. Najvjerojatnije će pobjednik biti domaćin Austrija, ali oni za to sutra moraju pobijediti ili odigrati neriješeno s Makedonijom. Susret između Češke i Ukrajine također će odlučivati tko će proći dalje.

Drugu utakmicu bečke skupine Hrvatska igra protiv Njemačke koja nije prenijela ni jedan bod, te će Hrvatima u tom susretu biti dovoljan i bod, naravno, ako već pobijedi pobjednika skupine B i drugoplasiranog iz te skupine s kojim igra 20. siječnja.

Posljednja utakmica je 22. siječnja protiv branitelja naslova – Španjolske, a već do tada bi ove momčadi mogle i osigurati prolaz u polufinale.

 

Dnevnik.ba/T.R/ https://www.dnevnik.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara