Modrić i Rakitić u Saudijskoj Arabiji žele pehar španjolskog Superkupa

Vrijeme:1 min, 5 sec

Real Madrid je s Lukom Modrićem otputovao u ponedjeljak u Saudijsku Arabiju gdje će u srijedu igrati polufinale španjolskog Superkupa protiv Valencije dok će se u drugom polufinalu susresti Barcelona i Atlético Madrid.

Španjolski Superkup, koji se igra od 1982. godine, prvi put je organiziran u ovom formatu s četiri momčadi a ne dvije nakon što je Španjolski nogometni savez potpisao ugovor sa Saudijskom Arabijom, jednim od najvećih svjetskih izvoznika nafte.

Modrić, 34-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije, u ponedjeljak je trenirao u kampu Real Madrida a onda je sa suigračima s obližnjeg aerodroma na sjeveru grada poletio prema Jeddahu. Ondje će Real Madrid računati na 23 prijavljena igrača.

S popisa su otpali napadači Karim Benzema i Gareth Bale, pokazuje objavljena lista. Real Madrid je izvijestio da neće igrati zbog fizičkih problema. Modrić je dosad dva puta osvojio španjolski Superkup baš kao i dokapetan hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić, prenosi Hina.

Rakitić, 31-godišnji vezni igrač, s Barcelonom će braniti naslov pobjednika osvojen lani protiv Seville.On će sa suigračima iz Barcelone otputovati u Saudijsku Arabiju sutra (utorak).Real Madrid i Valencia igrat će u polufinalu u srijedu u 20 sati, a Barcelona i Atlético Madrid u četvrtak u 20 sati. Finale je na rasporedu u nedjelju u 19 sati.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)